Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek melyik fél aljasab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik fél aljasabb? A megcsaló, akinek párja van, vagy a szerető?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 18:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
14%

Kerdezo,vajin miert ir neked ilyet egy ferfi? Valoszinu,mert kinezi beloled,hogy belemennel.

Gondolom,nem bombaz sms el olyat,akirol feltetelezi,h serto,es kikerne maganak.

De hogy a kerdesre is valaszoljak.

Hülyeség,h a szereto nem tartozik elszamolassal,csak a megcsalo.

Tartozik.Neki is lehet parja,ferje,azt megcsalja o is.

Ha meg nem,a sajat lelkiismeretevel tartozik ön maganak...

Gusztustalan nember,plane ha tudja is,h hazas a masik,ha meg nem tudja,hat,azert ritka,hogy notlen a ferfi ,ha mar 30 - 40-50 koruli az illeto.Gyanakodhatna,ill.vannak jelei,ha igen es letagadja.

2016. szept. 8. 07:03
 22/32 anonim ***** válasza:
"Kerdezo,vajin miert ir neked ilyet egy ferfi? Valoszinu,mert kinezi beloled,hogy belemennel." - Ez marhaság, nálam is bepróbálkozott már pár ilyen lókötő társkeresőn ismeretlenül, pedig soha semmi olyan nem volt sem az adatlapomon sem a fotóimon, ami arra utalt volna, hogy én erre nyitott vagyok, sőt, határozottan elhatárolódok attól, hogy szerető legyek. Még ha olyan próbálkozna is be ilyennel, akibe szerelmes vagyok, neki is azt mondanám, hogy akármennyire pocsék érzés, hogy nem az én párom, de osztozni sem akarok rajta, szóval válasszon, vagy az addigi kapcsolata, vagy annak véget vet és velem kezd tiszta lappal utána. Ezt így tartom korrektnek, és ez a legkevésbé fájdalmas annak is, akit végül nem választ.
2016. szept. 8. 08:50
 23/32 A kérdező kommentje:

21. Ugyan már! Naponta több ilyen levelet kapok a társkerin! Ők nem ismernek,egy fotót látnak! Ő meg ismer személyesen és bejövök neki!:) Talán a hibám,túl közvetlen vagyok,de az nem jelenti azt,hogy szerető is leszek!

Amúgy sem keresek senkit,/Ő is tudja/házast meg végképp nem!

Engem már nem tud megvezetni,hogy sz.r a házassága vagy a feleség fog tudni rólam,vagy bármi ilyesmi!

Barátként beszélgettem vele,akkor is mondtam,váljon el,/nem miattam és nekem,mert nekem ő nem kell sehogy sem/mert így se neki,se a feleségének nem jó,persze ha igaz az elmondott történet!

Ne ítélj,hogy ne ítéltess!/Főleg ismeretlenül/ Ezt tanuld meg!:)

2016. szept. 8. 09:16
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalo az aljas. Ketto iranyban is. A parjaval es a szeretovel is. A szereto szimplan hulye. Ez az alapfelallas.
2016. szept. 8. 18:00
 25/32 Titusztitusz ***** válasza:
100%
Az,akinek párja van...
2016. szept. 8. 18:10
 26/32 anonim ***** válasza:
15%
akkor te most olyan prosti vagy, aki nem akármennyi pénzért teszi szét?
2016. szept. 9. 06:49
 27/32 A kérdező kommentje:

Prosti nem vagyok ,de ne gondold már,hogy csak úgy belemennék egy sexkapcsiba! Akinek szerető kell,áldozzon rá,vagy dugja a feleségét,esetleg verje ki magának! :D Ha annyira hiányom lenne,arra találnék függetlent is,akivel nem kell bújócskát játszani és nem csak heti pár óráról szól a történet! De mint mondtam,senkit nem keresek!

Megnyugodtál?

2016. szept. 9. 08:42
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Szeretővel és a megcsalóval sincs gond, amennyiben ilyen hárpiák a feleségeik, amit itt láthatunk ezen a fórumon!
2016. szept. 9. 14:28
 29/32 anonim ***** válasza:

28#

Nem hárpiák vannak itt, csak normális értékrendű emberek akiknek a párkapcsolatába nem fér bele egy 3. személy.

Attól mert te nyitott kapcsolatban élsz nem kellene megszólni azt aki normális PÁRkapcsolatban van. Nem lehet mindenki ilyen együgyű, laza erkölcsű proli.

2016. szept. 9. 14:37
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nincs ilyen problémám, valóban. Nem ülök otthon rettegve, hogy a férjem megcsal-e. Engem ugyan is szeret, anélkül is, hogy zsarolnám és kalickába zárnám.
2016. szept. 9. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!