Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szóljak a barátnőjének, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N900409 kérdése:

Szóljak a barátnőjének, hogy a kedves párja velem csalta?

Figyelt kérdés

Szép hosszú sztori- próbálok rövid lenni, kíváncsi vagyok a véleményekre.

Tavasszal megismertem egy srácot, épp akkor lett vége az előző kapcsolatomnak, kezdetben nem is foglalkoztam vele, de olyan kitartóan és aranyosan udvarolt, hogy elcsavarta a fejem..

Viszont azt a kis részletet, hogy barátnője van elég későn közölte velem. Hirtelen ott találtam magam a szerető szerepében, holott világ életemben azon voltam, hogy ilyen szituba ne kerüljek, de mégis sikerült. Rákérdeztem, hogy most mi van, többször is, de lényegi válasz helyett csak azt hajtogatta hogy megbeszéljük majd. én meg hülye voltam és szerelmes, hittem abban, hogy végül majd otthagyja a lányt - mivel nyilván valami nem stimmelt a kapcsolattal ha már keresett egy másik lányt - bár már úgy gondolom, hogy a sráccal nem stimmel valami.

végül 2hete a barátnője elolvasta az egyik smsem, veszekedtek és a lány megkeresett engem, hogy ne zaklassam a srácot, holott az egész közös sztorit a fiú kezdte - nyilván én sem voltam ártatlan, hisz bár nem rögtön de tudtam h van csaja...de az hogy rám kente az egészet...hogy én ZAKLATOM...ez piszkosul szíven ütött.

akkor hirtelen nem reagáltam semmit a lánynak.de egyre inkább azon gondolkozom hogy kellett volna. most a dilemmám,hogy ennyi idő elteltével reagáljak vagy ne..?

vélemények?

2016. szept. 5. 19:43
1 2
 1/14 Noblesse Oblige ***** válasza:
80%

Csak ha van bizonyítékod. Ha nincs, akkor te leszel még jobban lenézve.

De én messziről elkerülném a pasit. Esetleg ha szarkasztikus hangulatban lennék, akkor küldenék egy csokor virágot a lánynak "részvétem" üzenettel. Hát ha elgondolkodik.

Ha a fiú beoltotta, akkor úgyis te jössz ki rosszul. Kivéve ha van bizonyíték. Amit hajlandó is vagy csatolni.

2016. szept. 5. 19:47
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd az egészet a fenébe. Szakítsd meg velük a kapcsolatot és keress jobbat. Attól hogy odaszúrsz és szétszeded a kapcsolatot, neked nem lesz jobb, bár lehet megérdemelné a srác. Szerintem lépj tovább! 26/f
2016. szept. 5. 19:48
 3/14 A kérdező kommentje:
ohh, gyönyörű szösszeneteket mentettem le tőle, bár akkor még a romantikus mivoltjuk miatt.
2016. szept. 5. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám. Ha én lennék a csaj helyében, akkor szeretném tudni. Ha vannak tényleg hamisíthatatlan, hihető bizonyítékaid, akkor nem vonhatja kétségbe a dolgot. Ha részletesen elmondasz mindent, dátumokkal, időpontokkal alátámasztva, nem tagadva a magad szerepét (hogy miután megtudtad, hogy van valakije sem hagytad a fenébe), akkor nyilván nem kedvelnélek, de ez még mindig jobb (szerintem), mint naivan elhinni egy csalfa, hazug, önző pötschnek, hogy őszintén szeret, és esetleg feleségül menni hozzá és gyerekeket szülni neki. A te dolgod vagy sem, ha nincs közöd hozzá, ha van, szerintem a nőnek teszel szívességet, ha elmondod neki a dolgot. Nem te szakítanád szét ezzel a kapcsolatot, a pasi tette tönkre abban a pillanatban, hogy elkezdett másnak udvarolni. Te csak megadod a lehetőséget a nőnek, hogy minden (általad ismert) részlet tudatában döntsön a párkapcsolat és nem utolsó sorban a saját jövője felett.
2016. szept. 5. 19:59
 5/14 anonim ***** válasza:
mondel. Mutasd meg a levelet. Tobbet ne vagjin at masokat ugy ahogy veled meg a csajjal tette
2016. szept. 5. 20:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Küld el neki a korai smsekből párat dátummal ellátva, a legtöbben tudni akarják mekkora gerinc darabka is ami hiányzik a párjukból.
2016. szept. 5. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:

mindenképp mondd el a párjának, de bizonyítékokkal együtt.

küldd át a sráccal folytatott e-mailezéseket, sms-eket vagy fb-üziket, fontos, dátummal együtt mindegyiket.

és hangsúlyozd ki, h. egy ideig nem is tudtál arról, h. foglalt a pasi.

2016. szept. 5. 23:09
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze,borítsd a bilit! :) Én kinyomtattam a beszélgetésünkből jó kis részleteket,fotókat és odaadtam a feleségének! Volt vagy 100 oldal! :) Gerinctelen senkiházik megérdemlik,legalább a nő elgondolkodik van e értelme az együttlétüknek?!
2016. szept. 5. 23:52
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindenkepp monnd el neki!!en tudni akarnam!!a lany biztos bizik a parjaban igy elhitte h te zaklatod a parjat!egy ilyen ferget meg nem erdemes vedeni!ha megcsalta veled a parjat massal is meg fogja csak ido kerdese.kuld el neki kerj is bocsanatot h nem tudtal az egeszrol csak mar mikor komolyabb lett.sztem ilyen helyzetekben nem vetek beleszolni.te csak segitesz amit a lany par evvel kesobb majd megkoszon neked mikor boldog parkapcsolatban lesz!!
2016. szept. 6. 07:50
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is nyisd fel a barátnő szemét...

Majd megírod hogy döntöttél?

2016. szept. 6. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!