Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez félrelépésnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez félrelépésnek számít?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly.

Ha gumival szeretkezem az annak számít? Ugye ilyenkor a nemi szervek nem érintkeznek. Oké, a test érintkezik, de az egy tömött buszon is szokott. A csók pedig majdnem olyan mint egy puszi csak pár centivel arrébb. Szóval, ha jól belegondolunk ez nem igazán nevezhető félrelépésnek. Vagy ezzel az erővel egy zsúfolt buszon puszit adni egy ismerősnek is az.

2016. szept. 5. 10:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Te alapjáraton ilyen hülye vagy, vagy valaki fogja a kezedet?

Mással érintkezel az ágyban? Ha igen, akkor megcsalás. PONT.

2016. szept. 5. 10:31
 2/20 A kérdező kommentje:
1, Komolyan gondolkodom hol vannak ezek a határok. Gumi nélküli szex például már szerintem is az.
2016. szept. 5. 10:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes évekkel ezelőtt egy lány is ezt mondta nekem, hogy gumival csináltuk, így nem csalom meg a pasimat...

Hát pedig de..

2016. szept. 5. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Te minek tartod a gumival érintkezést? Mert én szexnek. A mással való szexelés pedig keményen félrelépés.
2016. szept. 5. 10:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
te tenyleg hulye vagy!sztem te unalombol irtad ki ezt nem gondoltad komolyan nem hiszem h tenyleg letezik ennyire buta ember.
2016. szept. 5. 10:38
 6/20 A kérdező kommentje:
3, ok, és a gumi nélküli oral? Nincs aktus, nincs félrelépés. Szerintem.
2016. szept. 5. 10:39
 7/20 A kérdező kommentje:
5, létezem. ez a téma most foglalkoztat. sajnos aktuális.
2016. szept. 5. 10:41
 8/20 anonim ***** válasza:
Miért nem a barátodat kérdezed erről? Végülis az számít megcsalásnak, amit megbeszéltek. Ha ő is így gondolja, akkor megnyugodhatsz. Vagy talán tudod, hogy ki fog akadni, mivel a szived mélyén nagyon jól tudod, hogy hülyeséget beszélsz. Vagy kamu a kérdést.
2016. szept. 5. 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Az intim, 2 személyre tartozó dolgok nálam mind megcsalásnak számítanak: csók, szex (igen, az orális szex is, nem csak a vaginális). Továbbá azok a megnyilvánulások, amik romantikus érzelmeket tükröznek.

Elég erős tévképzeteid lehetnek a párkapcsolatokról, ha ezt nem vagy képes magad megítélni, és ilyen kérdéseket írsz ki. Az empátia sokat segít. Például képzeld el, hogyan esne a másik féltől az, amit te teszel. Ha neked ezek nem jelentenek problémát a másik irányböl sem, akkor keress nyitott kapcsolatot, bár én személy szerint ennek nem látom értelmét.

2016. szept. 5. 10:46
 10/20 anonim ***** válasza:
Még csak nem is kell szexelni ahhoz, hogy megcsalás legyen. A félrelépés inkább lelki dolog, mint fizikális.
2016. szept. 5. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!