Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apósom akar tőlem valamit?
Figyelt kérdés
Észre vettem mintha apósom akarna tőlem valamit.Többször volt màr hogy ha nem látták akkor megsimogatta a hàtam,combom,kezem....szerintetek akar valamit?Vagy csak én gondolom túl???2016. aug. 29. 22:52
1/8 anonim válasza:
Hát az én apósom soha egy ujjal sem ért hozzám...
Még ha a hátadat megsimogatta talán elnézhető, de hogy a combodat?!
Lehet csak túlságosan közvetlen ember vagy tényleg akar valamit.
2/8 anonim válasza:
Nos a hátaddal nincs gond, kezed már félreérthető, combod viszont már intimebb hely és nem fogadnám el.
3/8 anonim válasza:
csapj az öreg kezére, ezt ne engedd.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen,én is úgy gondolom hogy ez màr nem fér bele az após-meny kapcsolatba!!Szereti szédíteni a nőket az biztos,na de én pont nem az vagyok akit kellene :) :)
2016. aug. 30. 08:12
5/8 anonim válasza:
Én mindig is utaltam ezeket a sok kéjenc vén majmokat.... nem szègyenlik magukat.
6/8 anonim válasza:
Nem biztos ,hogy vén,attól,hogy após..:) Huszonéves lánynak simán lehet negyvenes,fiatalos apósa...Azok meg még topon vannak, a házasságuk unalmas lett stb.
nagyon kínos kérdés.ha elmondod, családi botrány lehet, anyósod, tuti megutál, és nem biztos ,hogy elhiszi, és sajnos a férjed se biztos,h neked hisz.
Én kerülném a társaságát, és ha tolakodó stb lenne, kitálalnék.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok csalàdi botrànyt!!Inkább kerülöm a tàrsasàgàt ha nagyon nyomulni fog...amúgy lassan közelít a 60fele,jól tartja magàt és nagy nőcsàbàsz amiből már adódtak gondjai :D
2016. aug. 30. 21:00
8/8 anonim válasza:
Szia.
Mi lett végül az ügyből?
Nálunk ugyan ez van 😁😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!