Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezd viszonyba egy férj (amit ő kezdeményezett, nem a szerető! ), ha mindent megkap otthon?
Miért az a kérdés mindig,hogy mit nem kap meg otthon az a gericntelen carházi aki család mellett azzal tölti az idejét,hogy szeretőt tart?
És az otthon lévő asszony??? Az ugyanúgy nem kapja meg azt ami neki kellene,csak bizonyára van gerince...
a ferjed nem szerelmes siman csak uj pinci varazsa tartja eletben a kapcsolattat a szajhaval.
Ott nincs baba nincs feleosseg csak hormonok vannak csak csupa alom csupa felelosseg nelkuli dugas.
Nehez helyzzetben vagy nagyon sajnalom ocska ferjed van
aa helyedben a szajhat megtepnem hogy erezze ha valaki mas ferje ala fekszik.
Nehez dontes lesz kar hogy elolvastad az sms most meg nehezeb lesz neked
Barmit is teszelegy STD teszted ajanlani tudok soha nem tudod ilyen nos pasikkal fetrengo szajha milyen betegseget terjeszt.
Hagyd el ez nem állapot. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de a lányod korából itélve még bőven "party képes".
Ha most otthagyod, megadod magadnak az esélyt, hogy olyat találj, aki szeret, megbecsül és tisztel.
A lányodnak megadod az esélyt, h ne egy szomorú, magát hibáztató, önbizalomhiányos anya melett nőljön fel, folytonos családi vitákban a megcsalások miatt, amitől megutálja az apját, de a férfiakat is mielőtt még bármit tapasztalna, így neki sem lenne normális párkapcsolata. Ehelyett felnőhet egy erős és büszke nő mellett, és egy olyan apa melett aki, látogathatja, vele lehet, szeretheti, és elég annyit tudnia, h nem működött. Plusz lesz majd egy fantasztikus pótapu is, aki ugyanúgy szereti, neveli.
Nem akarsz arra ébredni 70 évesen, hogy utálod a férjed, és egyedül voltál végig a kapcsolatotokban, így ha párban mégis magányosan öregedtél meg... Annál az is jobb ha valaki egyedül öregszik meg, de békében.
Ezt tényleg ne viseld el...
DE! Biztosan te is ludas vagy benne, szóval beszéljétek meg, hogy miért csinálta. Nem megbocsájtható amit csinál, de a következő párkapcsolatodba ne kövesd el ugyanezeket a hibákat. Így ne miatta, hanem a magadért beszéld meg vele, és magadért változtass a te hibáidon. Az övén neki kell.
"Nem vagyok sárkány. Szoktunk veszekedni, persze, de ki nem? Megkap mindent, szex, tiszta ruha, kaja, szerető feleség."
Nem mindenki szokott.
Megkapja a napi többszöri szexet, vagy csak annyit ami neked elég?
Mert lehet, hogy igényelné, a napi kényeztetést.
"Lehet, bennem van a hiba, de én ezt nem tartom elfogadhatónak... Ha azt vállalta, hogy ezentúl csak rántott húst eszik, akkor egyen csak azt... Én se lépek félre, ő miért teszi? "
Lehet, mert te kényszeríted ezzel az állásponttal, akár tudattalanul is.
"Ahogy az előző hozzászóló írta: gerinctelen..."
Egy házasságban olyan lesz a férj amilyené a feleség teszi (akár tudattalanul is).
Amit nem kap meg otthon azt keresi máshol.
"de egyszerűen tudni akarom, hogy ez a viszony csak szex, vagy több... Mert nekem az üzenetek alapján az az érzésem, hogy több :("
És el hinnéd ha azt mondaná, hogy csak szex volt? Biztos, hogy nem.
"A csajjal amúgy már többször szakított, egyszer akkor, amikor megbeszéltük, hogy javítunk a házasságunkon és elkezdünk dolgozni a babaprojekten, "
Ha tényleg csak babaprojektnek gondoltátok, akkor itt a nagy gond.
"Ettől függetlenül gerinctelennek tartom, meg az olyan embereket is mint pl a 10-es aki még meg is akarja magyarázni a szegénységi bizonyítványát az ilyen tuskóknak. A párunk nem egy étel."
Az nem gerinctelenség, ha a feleség csak elvárja a dolgokat, de nem tesz érte semmit? Csak az egyik fél lehet ilyenkor a gerinctelen?
"Egyébként én eddig meg voltam győződve róla, hogy jó kapcsolatban élek... Azt gondoltam, ennyi idő után normális, hogy már nincs az a nagy lángolás és nem mindig felhőtlen a viszonyunk... Azt hittem, neki is minden oké. Erre kiderül, hogy a párom másért "lángol" és még soha nem volt neki ilyen "lángolás"..."
Akkor ezek szerint mégsem adtál meg neki mindent.
"Még nem robbantottam a bombát, de komolyan nem tudom, mi legyen... Itt vagyok a babánkkal gyesen, 100 éve együtt vagyunk... "
Lehet, hogy ő is így gondolja, hogy 100 éve együtt vagytok, és nem kap meg semmit.
"Nem vagyok sárkány. Szoktunk veszekedni, persze, de ki nem?"
Ezt más is így gondolja? Mert magadat nem tudod megítélni hitelesen, a rossz dolgaid fel sem tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!