Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért kezd viszonyba egy férj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd viszonyba egy férj (amit ő kezdeményezett, nem a szerető! ), ha mindent megkap otthon?

Figyelt kérdés
Vagy lehet, mégsem kap meg mindent? Megbocsájtanátok ezt?

2016. aug. 28. 15:25
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lehet, bennem van a hiba, de én ezt nem tartom elfogadhatónak... Ha azt vállalta, hogy ezentúl csak rántott húst eszik, akkor egyen csak azt... Én se lépek félre, ő miért teszi? Ahogy az előző hozzászóló írta: gerinctelen... Nem tudom még mit teszek, túl régóta vagyunk együtt, itt a gyerekünk... De felfordul a gyomrom, ha a csajjal folytatott levelezésére gondolok... Ahogy próbálta beadni neki az elején, hogy szingli... Hogy mennyire dobogott a szíve, annyira akarta látni... Hogy milyen volt először megcsókolni... Hogy mindig hevesebben ver a szíve ha látja a lányt... Komolyan, szerintem belezúgott... Hogy lehet ezt túlélni? :(
2016. aug. 28. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

10-es ebben teljesen igazad van, csak abba nem gondolsz bele, hogy milyen rossz lehet egy nőnek otthon egyedül egy 4 hónapos kisbabával. Normális apuka rohan haza a munkából segíteni és látni, átölelni, megszeretgetni a kis jövevényt, ez a férfi meg rohan a szeretőjéhez.

Kérdező! Ha az anyagiak engedik, és van valakid (nagyszülő), akkor dobd ki. Ne csak magad miatt, de az ember még a közös gyereketekre is tojik, a gyereked is megérdemli, hogy normális családban nőjön fel. Keress új párt, kezdj új életet! lehet, hogy nehéz, de sok nőnek sikerül.

2016. aug. 28. 21:02
 13/26 A kérdező kommentje:
Lehet... nehéz ez nagyon... Amúgy minden nap itthon van a szokásos este 8 körül... A csajjal gondolom, munkaidőben intézi a dolgait... A lányunkat meg imádja amúgy... Csak közben bele van zúgva egy nőbe, aki nem én vagyok :( Amúgy olyat is írt a lánynak, hogy bár nagyon nem lenne jó ötlet felkoppintani őt is, ha mégis megtörténik, akkor nem menekül, örökre magához láncolja... Milyen emberrel élek én? :'(
2016. aug. 28. 21:29
 14/26 H_Vivien ***** válasza:
76%
Akkor ezekszerint mégsem kap meg mindent otthon, vagy csak azt nem, amit Ő akar, amit Te talán nem vettél észre. Azért valljuk be, egy 4 hónapos kisbaba mellet vannak változások egy család életében. Te vagy otthon a picivel, a neheze még ekkor is Rád hárul. Lásd el a dolgokat, amiket eddig, moss, főzz, takaríts, legyél jó anya, legyél jó feleség, az éjszakázás mellett hiába aludnál, amikor a pici este alszik, akkor kezdődik Neked a további meló és még legyél egy szexistennő is. Ezt sajnos nem minden férfi látja át, csak annyit érez, hogy nincs mindenre energiád, amire a gyerek előtt volt. Ez egy ilyen dolog, nem panasz, csak tény. A véleményem az, hogy a férjed egy önző tus.kó, ahelyett, hogy megbeszélnétek a problémákat, és megpróbálnátok megoldani, a könnyebb utat választja saját maga számára. Nem tisztel sem Téged sem a család fogalmát. Ha pedig nem is az első alkalom volt, hogy megcsalt akkor nincs miről beszélni. Ha van segítséged lépj ki ebből a kapcsplatból, mert felőről teljesen, ami sem Neked, sem pedig a gyerekednek nem tesz jót. A picit továbbra is imádhatja, de szerintem Nektek nem sok keresnivalótok van egymás mellett. Tudom, hogy kívülről nagyon könnyű észt osztani, de sajnos ez a helyzet. Nem ismerjük a mindennapjaitokat, nem tudjuk, hogy Te hogy viselkedsz a férjeddel, hogy milyen az életetek, de valami nagy gáz van, ha szeretői vannak. Az is lehet, hogy ezek az üzenetek csak a szexről szólnak, hogy csak meg akarta du.gni a nőt, ezért ír ilyeneket, de jelentősége már nincs, de nem is ez a lényeg. Én tuti higgadtan, nyugodt hangnemben, bármennyire is nehéz, elmondanék Neki mindent, és közölném, hogy most elemgyek sétálni a gyerekkel, mire visszaérünk nem akarom ott találni. Egy életed van, ne tedd tönkre egy ilyen féreg miatt!
2016. aug. 29. 08:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Sajnos ezeket a dolgokat, amiket leírtam, már akkor írta neki, amikor már egy ideje "együtt" voltak, és már megd*gta párszor... Ez is kiderült a korábbi üzenetekből... Szóval már nem volt "érdeke", hogy ilyeneket írjon neki... Ezért gondolom, hogy többről van itt már szó, mint szimpla szexről :( Arra is gondoltam, hogy a csajnak írok, tudom az emailcímét ugye... Mit gondoltok? :(
2016. aug. 29. 09:32
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
És mit akarsz írni neki? Szerintem fölösleges.Inkàbb a férjeddel beszélj.
2016. aug. 29. 09:58
 17/26 A kérdező kommentje:
Lehet... Ha ez az előtt derül ki, hogy önként és dalolva megcsinálta nekem a gyereket... Akkor könnyebb lenne... És tudom, mindegy és nem kéne magamnak még rosszabb perceket szerezni, de egyszerűen tudni akarom, hogy ez a viszony csak szex, vagy több... Mert nekem az üzenetek alapján az az érzésem, hogy több :(
2016. aug. 29. 10:01
 18/26 anonim ***** válasza:
87%
Azt írtad, szereti a kislányotokat... Hát nem tudom. Mindig is voltak szeretői, legalábbis az üzenetváltásokból úgy tűnik. Csak magán vélemény, de felelős apa nem csinál gyereket egy széteső félben lévő kapcsolatba.
2016. aug. 29. 11:01
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen, a lányunkat imádja... A csajjal amúgy már többször szakított, egyszer akkor, amikor megbeszéltük, hogy javítunk a házasságunkon és elkezdünk dolgozni a babaprojekten, egyszer akkor, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, egyszer pedig akkor, amikor megszületett a lányunk. De minden alkalommal ő akarta újrakezdeni, ő kezdett el újra írogatni a lánynak... Az egész "kapcsolatot" ő kezdte, a levelekből kiderült, hogy a lány egy darabig nem állt kötélnek... És az én drága, szeretett férjem csak udvarolt és udvarolt neki... És ez aggaszt nagyon... Ő nyomul lányra... A gyerekünket imádja, ennek örülök, de hol vagyok én?? :(
2016. aug. 29. 11:25
 20/26 anonim ***** válasza:
87%

amikor megbeszéltük, hogy javítunk a házasságunkon és elkezdünk dolgozni a babaprojekten,

én nem értem sok ember miért abban látja a házassági gondok megoldását, hogy összehoz egy gyereket. A gyerek olyan családba való, ahol szeretet van és várják, nem pedig problémamegoldás gyanánt. Bocs de ezt már korábban le kellett volna zárni.

Ettől függetlenül gerinctelennek tartom, meg az olyan embereket is mint pl a 10-es aki még meg is akarja magyarázni a szegénységi bizonyítványát az ilyen tuskóknak. A párunk nem egy étel.

2016. aug. 29. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!