Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít hogy ezt szoktam csinálni? Elmondjam neki? 19/L
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek bulizni, táncolni és jól érezni magam így gyakran járok szórakozóhelyekre és 2 napja ért véget az egyetemi gólyatáborunk is ahol nagyon nagy bulik voltak sok alkohollal:)
Ezeken a bulikon gyakran jönnek oda hozzám pasik hogy táncoljanak velem és ilyenkor ugye elég közel szoktunk kerülni egymáshoz (együtt mozgunk, fogják a fenekem, néha még csók is elcsattan)
Ez így volt a gólyatáborban is csakhogy itt a barátom is ott volt mivel ugyanoda vettek fel minket
Nem látta hogy más fiúkkal táncoltam mert hamar elaludt viszont nem tudom hogy elmondja-e neki valaki vagy mondjuk nekem kellene-e mondanom valamit erről, végülis olyan nagy dolgok nem történtek egyik fiúval sem
Vagy igen?
2016. aug. 27. 16:04
11/15 anonim válasza:
Én is szeretek bulizni járni és táncolni is. A barátnőimmel gyakran megyünk, persze eleinte együtt táncolunk, de a végén úgy is mindenkit le kér egy srác táncolni ezt a párom is tudja. DE! Én mindig oda figyelek, hogy ne kezdjenek el komolyabban tapizni, mert az engem is kellemetlenül érint, csókolózásról meg aztán szó se lehet.
12/15 anonim válasza:
Attól függ megbeszéltétek hogy mi fér bele a még nem megcsalás kategóriában? ezeket nem árt tisztázni. Én barátnőm ha egy sráccal táncolna úgy hogy srác tudja hogy van barátja ,simulósan segg fogdozosan kiverném a fogát a srácnak a csajt meg hajtanám a p*csába. De kinek mi fér bele :)
13/15 A kérdező kommentje:
#6 Igen ott volt, miért?
2016. aug. 27. 19:45
14/15 anonim válasza:
Nálunk egy köszönés is megcsalásnak számít , de most már vége lesz mert valami "Anyu" nevű rib**cnak írogatott tegnap a drága 18/l
15/15 anonim válasza:
Az utóbbi időszakban feltűnően elszaporodtak a gólyák arrafelé. Már rég Afrikába kellene lennetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!