Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha van egy komoly kapcsolatotok, és mégis odáig fajul a dolog, hogy szeretőt tartotok a szex miatt, ti ilyenkor mit éreztek a párotokat iránt? Szeretitek vagy csak valami nyomós ok miatt maradtok vele?
Én (29 éves férfiként) azt gondolom, hogy ha a szex terén problémák vannak, az általában valami sokkal komolyabb problémának az előjele, indikátora.
Én nagyon szeretem a páromat, odafigyelek rá, és ha látom, hogy valami nincs rendben, leültetem és átbeszélünk mindent. Ez csak így működhet. Engem is megijesztene, ha nem menne a szex, de nem azért, mert nem tudok akkor este kielégülni, hanem mert tudnám, hogy valami - akár csak tudat alatt is - bántja, valami nincs rendben.
Én mindig mindent meg akarok tenni azért, hogy boldog legyen, és ebbe beletartozik a szex és a lelki törődés egyaránt.
A megcsalás mindig a könnyebb út. A párkapcsolat/házasság addig könnyű műfaj, amíg nem merül fel semmi ilyen jellegű probléma. Gyenge, alacsony érzelmi intelligenciájú, jellemtelen embernek tartom, aki ilyen helyzetben nem a megoldásra törekszik, hanem vállat von és elmegy máshova kefélni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!