Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 20 évvel ezelőtti baklövés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 évvel ezelőtti baklövés?

Figyelt kérdés

Ez csak elmélet, de tegyük fel, már 20 éve együtt vagytok a párotokkal, van mondjuk 2 gyereketek, szép ház..szóval minden.

És kiderül, hogy 20 évvel ezelőtt mikor mondjuk 1 hónapja jártatok megcsalt.

Elhagynátok a párotok vagy mert régen történt, gondolsz inkább a gyerekeidre és együtt maradsz vele?

2016. aug. 24. 04:06
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

20 éve volt mit számít már?

Az én párom öt éve lépett félre akkor az ötötik éve tartó házasságunkban a kettőnk hűlyesége miatt. Megbeszéltük hol rontottuk el és azóta is együtt vagyunk. Nem azt mondom, hogy nem fájt és máig is fáj , de elválásról egy szót sem beszéltünk.

Ez a húsz évvel ezelőtti "baki" meg már lényegtelen.

2016. aug. 24. 05:07
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Eszembe sem jutna emiatt válni.
2016. aug. 24. 07:04
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem baj, majd felnősz. 20 év házasság után, ha akkor van megcsalás, akkor is az emberek döntő többsége marad. Az már nem az a kor, hogy besértődök és hazaszaladok lakni a mamához.
2016. aug. 24. 07:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
20 eve megcsalt,de az elmult 20 evben ö volt a hüseg peldakepe???!!
2016. aug. 24. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
egyszer megtette,megtette többször is!csak nem tudsz rola,nem mentseg h 20 eve törtent.lehet tegnapelött is hempergett egy masik növel
2016. aug. 24. 11:16
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
ha ezt ö vallotta be van egy tippem!biztos vagyok benne,ilyen nem tör ki csak ugy ennyi ev utan.biztos h mostanaban felrelepett,buntudata van es mivel gyava de hogy könnyitsen magan ezt elmondta gondolom picit megnyugtatta mert 20 eve törtent biztos nem hagyod el.de vegulis tudod h felrelepett,az okon gondolkodj el miert most ennyi ev utan közli?gyanus kategoria!
2016. aug. 24. 11:29
 7/10 fru_ ***** válasza:

#5, te miért gondolod, hogy leszbikus?

Szerintem aki nem élt még akár 10 évet se párkapcsolatban, az ne ossza az észt.

2016. aug. 26. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon elméleti kérdés... 20 év után azért se derül ki ilyen, mert én se emlékeznék rá.

(23 évet éltem házasságban, ezért tudom)

2016. aug. 26. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves 7es elnezest a kerdesböl vhogy ugy ereztem h nö irta.
2016. aug. 27. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Felesleges tenni bármit is.... úgy is vezekel érte, vagy vezekelt... Amit "vetsz azt aratsz" nem a te dolgot itélkezni. Ha szereted nem válnék el. Jobban kéne ismerned ennyi év után.
2016. aug. 27. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!