Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különböznek a mai lányok az 50 évvel ezelőtti nőktől?
Azt gondolom, hogy ugyanolyanok voltak az akkori lányok is mint ma, csak akkor még más világ volt, és volt az emberekben szégyenérzet.
Amit akkor titokban csináltak (r*ban*kodás) azt ma felvállalják (nézz szét egy diszkóban, vagy csak a Facebook-on)
Egyébként én nem ítélem el a r*ban*kodást, csak megemlítettem. :D
Mivel nem éltem 50 évvel ezelőtt, nem igazán tudom. De ha megnézed a mai idős hölgyeket, naqyrészt jól nevelt emberekről beszélünk.
Régebben nem hiszem hogy divat volt mindenkivel kavarni, lefeküdni, éjjel nappal hányásig inni, stb.
Akkoriban még volt bennük tartás!
Bennem van, csak ez a mai 'férfiaknak' nem éppen bejövős, tudod az kell, hogy egyből megkapják a csajt, ill inkább egy olyannal kezdenek, aki mindenét kiteszi, gusztustalanul viselkedik, iszik stb...
Az első különbség ami eszembe jut, az az hogy szőrösebbek voltak.
Emellett bár ők sem voltak kimondottan konzervatívok a "bezzeg régebben..." szöveg ellenére, viszont a látszatra adtak: aki pl a fél falunak bepucsított az nem büszkélkedett vele legalább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!