Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért társadalmi elvárás h az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért társadalmi elvárás h az emberek csak egy valakivel szexeljenek? Hiszen a testem az én tulajdonom azzal osztom meg akivel akarom.

Figyelt kérdés

2016. aug. 21. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Azt csinálsz, amit akarsz, csak ne várd el másoktól, hogy helyeseljenek hozzá, meg mondogassák neked, hogy milyen jó vagy, mert összefekszel mindenkivel. Láttam már sajnos ilyen nőt.
2016. aug. 21. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem társadalmi elvárás abszolút, nem tudom, ezt honnét vetted. Ha úgy tetszik neked, átmehet rajtad a fél kontinens is, annak minden pozitív és negatív következményével.
2016. aug. 22. 02:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Okosan meg kell, hogy old a saját vágyaidnak a kielégítését, mert támogatást ilyen témában senkitől nem fogsz kapni, főképp nem olyat ami elfogadható megoldás ebben a társadalomban.

Látszatra légy angyal, titokban meg amit óhajtsz!

Így a társadalmi ránkerőltetett beilleszkedéshez való mérce el van fogadva.

2016. aug. 22. 23:09
 14/14 anonim ***** válasza:
71%

,, egy embernek mindent szabad de nem minden valik hasznara,, Ezt a mondatot tobb mint 2000 eve irtak

Ma is igaz.

Szabad testosztas komoly kovetkezmenyekkel jar.

Ha egyszer anya akarsz lenni nem jo kezdes parkolonak hasznalni a nemi szerved

2016. aug. 23. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!