Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy olyan pasi, aki eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan pasi, aki eddig minden barátnőjét megcsalta, miért mer egy nőt ku. rva jelzővel illetni, azért, mert az elsőre lefeküdt valakivel?

Figyelt kérdés
Egy makulátlan ember megteheti, hogy ezt mondja, de egy olyan, aki semmivel nem jobb nálam?Miért?

2016. aug. 20. 20:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%
Ha tudtad hogy ilyen akkor mi a fenének feküdtél le vele?
2016. aug. 21. 01:47
 22/25 A kérdező kommentje:
mint írtam, akkor még nem tudtam. ezek a szex után derültek ki
2016. aug. 21. 08:29
 23/25 A kérdező kommentje:
20. csak lehetne kicsi önkritikája
2016. aug. 21. 08:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Már írták elöttem, hogy egy gyökér!
2016. aug. 21. 11:06
 25/25 anonim válasza:

Én azt hiszem, ismerem ezt a fickót. Nálam is bepróbálkozott, de én is elhajtottam...

Pár barátnőmet megfektetett ezzel a szöveggel. Meg nekem is ment az elején ez a komoly kapcsolat szöveg, de én nem akartam tőle semmit.

Egyszer egy társaságba keveredtünk és nekem is előadta ezt a hogy merek fiúval szóba állni és mindenkitől kérdezgette, hogy együtt vagyunk-e. Utána tudtam meg, hogy valahol itt volt a barátnője is.

Na ezután írogatott, nem válaszoltam, letiltott, ekkor elkezdett személyeyen zaklatni. Utána meg lejáratni.

1000 %, hogy ugyanarról a személyről beszélünk, örülnék, ha írnál.

2018. okt. 23. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!