Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasi, aki eddig minden barátnőjét megcsalta, miért mer egy nőt ku. rva jelzővel illetni, azért, mert az elsőre lefeküdt valakivel?
Figyelt kérdés
Egy makulátlan ember megteheti, hogy ezt mondja, de egy olyan, aki semmivel nem jobb nálam?Miért?2016. aug. 20. 20:13
11/25 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok olcsó nő, csak független. Azért mertvez a társadalmi elvárás erkölcsi téren, én nem játszom meg magam. Teszem, ami nekem jó. Majd ha lesz rendes párom, akkor nem teszem. De addig senkinek nem tartozom elszámolással.
2016. aug. 20. 20:26
12/25 A kérdező kommentje:
8.Ezzel nem értek egyet. Ha egy barátnőjét csalta volna meg, azt mondom oké. De mindet? Nekem volt kb. 6 komolyabb kapcsolatom, egyiket sem csaltam meg soha.
2016. aug. 20. 20:29
13/25 A kérdező kommentje:
Azt már csak megjegyzem, hogy ezt mondta nekem: "Ha lenne barátnőm, nem nézhetne másra, mert ha megtudnám, kitörném a nyakát." Erre én :"De hát most mondtad, hogy mindegyiket megcsaltad. " Erre Ő:" Amit nekem lehet, neki nem" És röhögött...
2016. aug. 20. 20:34
14/25 anonim válasza:
Egyáltalán miért kommunikálsz egy ilyen gyökérrel?
15/25 anonim válasza:
Ó, hát egyszer nem jött össze neki, azt hitte, minden nővel azt csinálhat, amit akar. Ne foglalkozz vele! :-)
16/25 A kérdező kommentje:
Voltam ezzel a gyerekkel egyszer régebben. De nem jött be vele a szex sem. Ilyen értelemben összejöttem neki, csak nem akartam folytatást, mert nem volt jó vele az ágyban. :) És sajna ezt finoman tudtára adtam :D Nah, mindegy. Csak tényleg egy olyan, aki semmmivel nem jobb és több nálam, miért illet engem bármilyen jelzővel? Ha így vesszük még egy fokkal jobb is vagyok, függetlenként érzem jól magam,,,Ő meg a barátnőit csalta meg. Van egy kis különbség.
2016. aug. 20. 20:59
17/25 anonim válasza:
Azért, mert egy húgyagyú, szexista gyökér.
És egy makulátlan ember se helyes, lekváz valakit azért, mert szexel, ha kívánja. Szvsz csak az érdemli meg az ilyen minősítéseket, aki megcsalja a párját, szétrombolja a házasságát, vagy manipulatív szándékkal, előny érdekében kefél másokkal. Aki független, és szexel egy másik független emberrel, annál nem hinném, hogy lenne bármi erkölcsi felelősség, ha nem hazudta azt, hogy többet akar, vagy ilyesmi.
18/25 anonim válasza:
Azért az durva, hogy a nőknek az iylen pasik jönnek be, és a kérdező is együtt volt egy ilyennel, miközben a normális pasikat meg magas ívből letolják, azokat a pasikat, akik valszeg nem csalnák meg, és nem k*rvázzák le...
19/25 A kérdező kommentje:
Nah igen, ez meg a másik, amikor régebben lefektetett...előadta a komoly kapcsolat szöveget, hónapokig udvarolt hozzá... Majd amikor lefeküdtünk, már tök mást mondott. Jó sokáig nem beszéltem vele, vagy egy évig. Aztán bocsánatot kért, de nem értem miért, ha most meg leku...rváz azért, mert függetlenként élem világom és azt mondtam, hogy köszi, de nem szeretnék veled szexelgetni, mert hazug is vagy, megbízhaatlan és sz..r is volt veled.
2016. aug. 20. 21:08
20/25 anonim válasza:
Attól, hogy ő milyen ember, egyáltalán nem függ, hogy milyennek lát téged. Ez vagy szerinte és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!