Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak megszerettem a kolléganőmet a 3 hónapos terhes feleségem mellett?
Figyelt kérdés
Nagyon bejött egy kolléganőm és nem tudtam mit csinálni elkapott a hév. Az hogy megcsaltam egy dolog nem gond nem tudná meg de sajnos megszerettem a kolleginát. Mit csináljak gyűrjem le a dolgot és tarsam titokba vagy mondjam el a feleségemnek2016. aug. 12. 13:52
61/62 anonim válasza:
"Amikor magamhoz tértem átgondoltam mennyire törékeny az élet, egy pillanat alatt vége lehet, és az én hitem szerint nincs tovább."
Akkor ezek után már jogod van átgázolni mindenkin csak hogy neked jó legyen???
62/62 anonim válasza:
Nehany ferfinek nem az erzelme hanem a nemi szerve parancsol
Szanalmas kandisznok raugranak minden odatartott domborra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!