Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek pontos menstruáció mellett terhes?
Az első válaszadónak köszönöm az úgymondd válaszát,de nem kritizálást kértem vagy megitélést,hanem értelmes választ!Az ilyeneket megkérem hogy kíméljenek,mert nem kötelező válaszolni a kérdésemre ha nincs rá megfelelő értelemes válaszotok!
A 2. válaszadónak pedig köszönöm az infót,és megkérdezném hogy mikor tudhatom bisztosra,hogy terhes e vagyok,teszt vagy nőgyógyász segítsége nélkül?
Teszt vagy nőgyógyász segítsége nélkül akkor, mikor elfolyik a magzatvized....
Mégis mi a francért nem akarsz tesztet?
Figyelj,ez már három hete történt.
Kérlek tegyél meg valamit.Menj be a gyógyszertárba és vásárolj egy terhességi tesztet(dm-ben,rossmanban is árulnak már!!!!!!!!!!!!!!!).Maximum ezer forintból kijön.Biztos ami biztos alapon végezd el a tesztet a reggeli legelső vizeletedből.Persze olvasd el szépen töviről hegyire a terhességi teszt útmutatóját.
Mert 16 vagyok,nem mintha lenne közöd hozzá -.-
KÍMÉLJENEK A KRITIZÁLÓK ÉS A HASZONTALAN "EMBERFAJOK" !!!! :@@@@@
Ja hogy okosabb vagy mindenkinél?!
Akkor miért tettél fel kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!