Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek pontos menstruáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek pontos menstruáció mellett terhes?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátommal kb. 3 hete(November 18.án) lefeküdtünk.Nekem ez volt az első alkalom.Felelőtlenek voltunk és nem védekeztünk.Ma ( December 6.án ) megjött a menzeszem,ahogyan vártam is.De még félek,lehetek mégis terhes?(16 éves vagyok)
2011. dec. 6. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
:DDDD
2011. dec. 6. 22:52
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

1. Ha megjött, akkor igen kicsi az esélye a terhességnek, de előfordulhat.

2. Ha felmerül benned, hogy terhes lehetsz, akkor először vegyél tesztet és az utasításoknak megfelelően végezd el. (Bár felhívnám a figyelmedet, hogy ezekben a tesztekben benne van a tévedés lehetősége, a biztosat csak a nőgyógyász tud mondani.)

3. Ha nem akarsz teherbe esni akkor védekezzetek.

4. Ha elég "érett" vagy a szexhez, akkor legyél elég "érett" ahhoz is, hogy nőgyógyászhoz fordulj.

5. Ha nem akarsz bunkó kommenteket olvasgatni a h* kérdéseidre, akkor kezdj el szüleiddel, rokonaiddal beszélgetni a szexről, keress a témához kapcsolódó könyveket és fordulj nőgyógyászhoz.

2011. dec. 6. 22:57
 13/16 The Mastermind válasza:
100%

1. Való igaz, bár nem túl valószínű, megeshet, hogy terhes vagy. Egy terhességi teszt megmondja a tutit (10-ből 1-szer téved...) tehát ha biztosra akarsz menni, végezz el kettőt. Senki nem fog rád ferde szemmel nézni, mert terhestesztet veszel, 16 éves embereknél a szexualitás alapvetően normális. (A 11 éves kislány egy éves kislánya (Matisz nagypapa unokája, ha még tetszenek emlékezni) az a nem normális!) Ha mégsem mersz bemenni a gyógyszertárba, kérd meg a/egy barátodat. Ennyi idő után már fog értékelhető eredményt szolgáltatni. (A teszt használati utasítását tessék pontosan betartani!)

2. Védekezz. Komolyan. Egy 72 órás tabletta tele van hormonokkal, meglehetősen kellemetlen és elég káros, főleg a fiatal szervezetekre. Az abortusz meg végképp. Ha nem akarsz nőgyógyászhoz menni és fogamzásgátlót feliratni, akkor marad az óvszer, patikában, drogériában kapható. (A használati utasítás pontos betartását nem tudom eléggé hangsúlyozni!!!)

2011. dec. 7. 01:34
 14/16 Wincho válasza:

A terhességnek vannak jelei: [link]

Attól függetlenül is,hiába vannak jelek, nem biztos a terhesség = álterhesség.

Anyumnál is így volt, de ebben a helyzetben: terhes lett, mégis megjött, én meg megszülettem :)

VÉDEKEZZ!!Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Akkor legyen baba,ha a kor is jó, és fel vagy rá készülve, el tudjátok tartani. Ne az abortusz legyen a B-terv a védekezésre.

Tényleg felelőtlenek voltatok, szerintem kicsi az esélye,hogy terhes vagy, de ne úgy legyél biztos ebben,hogy itt kérdezed meg.

Vetesd meg mással a tesztet,menj el nőgyógyászhoz ,ez a biztos.

Nem menekülni kell,nem arra kell gondolni,hogy veled ez nem történhet meg. Akkor is lehetsz terhes, ha nem mész dokihoz, vagy tesztet csináltatsz,és az pozitív.

Remélem, nem lesz baba (túl fiatal vagy) de a jövőben ügyeljetek a védekezésre. Nem beszélve a nemi úton történő betegségekről..

Írd meg,mi lett :)

2011. dec. 8. 20:18
 15/16 Wincho válasza:
Az előttem válaszoló kritizálók válaszaiban pedig sajnos van igazság, csak annak megírása nem megfelelő... tudom,zavaró,hogy így írják meg, de van benne igazság :(
2011. dec. 8. 20:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Wincho: Sajnos csak most vettem észre a hozzászólásod, de nagyon örülök hogy vannak még rendes,kedves emberek :) Ténleg nagyon szépen köszönöm a tanácsot, és milyást többet tudok a helyzetről meg fogom írni! És még 1x kösziii :))
2011. dec. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!