Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott volna?
Fél éve vagyunk együtt a párommal kb.Még a kapcsolatunk elején a szobájában ki esett valahonnan ( dobozból, polcról) az az óvszeres doboz amit még mielőtt össze jöttünk rá fél-1 évvel vagy pár hónappal is láttam mikor egyszer nála voltam,de másodszorra már üres volt vagy 1 volt benne a lényeg, hogy elfogyott kb.
Én akkor picit megijedtem és rá kérdeztem, hogy miért hiányzik, amikor tudtommal nem volt nővel évek óta.
Voltak lány haverjai, tartott házi bulikat ahol aludtak lányok, udvarolt, de nem jött össze egyel sem, emlékszem nekem is sokszor panaszkodott, mivel mielőtt össze jöttünk volna mi is már jó ideje jóban voltunk (és flörtöl velem is).
Azt mondta, hogy nem tudja már, de biztos a haverjával hülyéskedtek, hogy a fejükre húzták, meg magának ki verte benne, hogy kipróbálja milyen stb...
Idétlenül hangzott, de elhittem.
Viszont most ahogy olvasgattam pont valakinek a hasonló jellegű kérdését eszembe jutott ez, és szöge ütött a fejembe, hogy esetleg lefeküdt e az előtt valakivel, mielőtt mi össze jöttünk, vagy miért hiányzik belőle.
Mi egyáltalán nem használunk óvszert, nem szereti se ő se én.
Szeretjük egymást és jól elvagyunk, de nagyon nehezen bízom és ezt én furcsállom, tudnom kell, hogy ebben hazudott e, mert én sem tagadom le a múltam, tudja, hogy előtte együtt voltam valakivel.
Szerintetek?
Beszéljek vele? Mit mondjak?
Szerintetek én látom rosszul?
23N
Nem , de én sem hazudok, ő meg folyton hangoztatta mikor erről volt szó, hogy évek óta nem volt senkivel.
A másik, hogy ez a változás akkor történt amikor nekem már udvarolt...
Azért szerintem ilyen dologban is hazudni gáz, szóval szeretném tudni igazat mondott e, volt e valakivel az udvarlás alatt avagy sem...
Én is őszinte vagyok.
Figyu én a múltkor vizet öntöttem egy gumiba, becsomóztam, és odadobtam a macskáknak, majd kb negyed óráig sírva röhögtem rajtuk, mert azzal játszottak, hogy kilyukasztották a körmükkel és a sprickoló vizet nyalogatták meg lökdösték.
Ha valaki megkérdezi, lehet én is azt hazudnám, hogy kivertem bele, mert az igazság elég idétlen. Ha bízol benne, hogy nem lépett félre, akkor engedd el. Gyanítom valami fszság lett azoknak a gumiknak is a sorsa csak nem szívesen vallaná be...
Az igaz, hogy nincs hozza sok kozod, hogy mielott osszejottetek, az elott kivel fekudt le, de abban igazad van, hogy gyanus. Mondjuk a barotomat amikor olyan dologrol kerdezem, amire esetleg kicsit kellemetlen valaszolnia, azt mondja, hogy nem emlekszik, regen volt, meg amikor tobbszor is beszelunk rola par honap elteressel mast mond, és ezek altalaban olyan dolgok, amirol nem tudom elhinni, hogy nem emlekszik ra.
Ha esetleg nagyon zavar a dolog, szerintem, mond el neki, hogy eszedbe jutott, hogy a multkor mit mondott es, hogy furcsanak tartod a valaszat es nem hagy nyugodni a gondolat. Meg esetleg mondd, hogy tudod, hogy nem kerheted szamon azert, ami az elott tortent mielott osszejottetek, de, hogy orulnel neki, ha annyira bizna benned, hogy barmit elmondhat neked.
Viszont az is benne van a pakliban, hogy tenyleg csak fejukre huztak.
Utolso ,ez igaz,az en ferjem is ezt mondja.Nem emlekszik,ki volt az elso csaja,nem emlekszik,erre,arra.
Egyszer a ferjemnek volt egy noje.Az megkerdezte tole hanyadik a a sorban( hannyal csalt meg elotte)a ferjem azt hitte osszesen hany novel volt eddig.( vagy 3 csak,mert 17 eves korunktol egyutt vagyunk mar).
Azt valaszolta,nem tudja nem szamolgatta...
Erre a no azt gondolta ,mar sokkal megcsalt,es ezt a kepembe is vagta,mikor dobta a ferjem.
Koszi,de nem kerek kioktatast,30 eves hazasok leszunk,es igen ,megbocsatottam neki,es nem bantam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!