Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még nem megcsalás, ugye?
Van egy férfi, akivel több mint egy éve levelezünk, folyamatosan flörtölünk, állandóan bókol, beszélünk intim témákról is, és nagyon jól elhülyéskedünk egymással, de neki van barátnője, és most én is megismerkedtem egy férfival, akivel hosszabb távon is el tudom képzelni a dolgokat, viszont a levelezés megmaradt.
Ez a másik férfi csak olyan mint egy képzeletbeli barát, tényleg soha nem fogunk találkozni egymással, se ő, se én nem tudnánk megcsalni a párunkat. Szerintetek ez mennyire fér bele egy kapcsolatba? Ez még nem megcsalás, ugye?
Szerintem nem, és nem is baj.
Én is töltök be ilyen szerepet más ember életében, és ne is csak neten... de mégsem jelent valami erotikus előkészületet.
Bízik benne, illetve hát kölcsönösen, és a kényes témák esetében is. Ennyi, és nem több.
Én hat hónapja vagyok napi kapcsolatban így egy férfivel.
Azt adjuk, nyújtjuk egymásnak , ami hiányzik a társunktól.Nem akarunk csalni, nem akarunk találkozni, csak érezni újra valamit, ami hiányzik az életünkből.
én most egy ilyen szituban vagyok, de ez nagyon veszélyes, ha a felek igazán őszintén megnyílnak, és a felszínes flörtölésen kívül (az nem is kell ehhez) őszinte lelki társai lesznek egymásnak, komolyan el tudnak beszélgetni.
nálunk a srác kicsit belém zúgott úgy, hogy párkapcsolatban él, én szingli vagyok, és engem sem hagy hidegen a helyzet.
egy ilyen kapcsolat nagyon gyorsan átfordulhat vmi. többe, másba...
Nekem már ez nem férne bele egy kapcsolatba, gondolj bele, hogy esne Neked, ha a te párod csinálná ugyanezt? (Férfi és nő között igazi barátság sosem létezhet szerintem.)
Én a helyedben megmondanám a "képzeletbeli barátnak", hogy ne haragudjon, de így, holgy már van valakid, ez már nem okés hogy flörtölgettek, intim témákról beszélgettek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!