Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom! Mit tegyek?
Úgy írjuk, hogy szex, és igen, úgy lenne korrekt, hogy elmondod neki, de úgyse fogod, tudom... :D
"Jött a merevedés" Kihűltem... :D Aztán meg megint... Nekem reggelente szokott lenni, de nem toszom meg a takarót csak ezért... :D
30/F
Tehát nincs annyi vér a szervezetedben, hogy egyszerre ellássa az agyadat és fa.szodat, szóval ha merevedésed támad, akkor az agyad kikapcsol, és a gerincvelőd irányít.
Ezzel sürgősen keress fel egy orvost.
Egyébként reménykedj, hogy a húga nem fogja elmesélni a sztorit egy kellemes családi beszélgetés keretein belül. Mert egyébként elfogja, egy ilyen drága jó testvér örömmel fogja a másik orra alá dörgölni, hogy felpróbáltad, csak hogy balhét csináljon.
Esetleg mentsd ami menthető, és vallj be mindent.
Mielőtt egy családi ebéden lesz egyszer merevedésed, és és ész nélkül felvágod az asztalra, és a húslevesben keféled le a hugicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!