Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a párom! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a párom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A kollégáimmal ünnepeltünk a strandon. Sokat ittunk, buliztunk. A barátnőm húga is kint volt (nem a party miatt). Jött a merevedés. Utána nem nagyon emlékszem. A kollégák azt mondták, hogy csókolóztunk, jött a s.e.x. . Egy hotelszobában ébredtem. Ma pedig a párom anyjának a szülinapját ünnepeltük. Ott volt a párom húga is.Nekem merevedésem lett (pedig direkt nem néztem rá). Elmondjam a páromnak???

2016. aug. 3. 23:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért a hugi se semmi...
2016. aug. 3. 23:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írjuk, hogy szex, és igen, úgy lenne korrekt, hogy elmondod neki, de úgyse fogod, tudom... :D

"Jött a merevedés" Kihűltem... :D Aztán meg megint... Nekem reggelente szokott lenni, de nem toszom meg a takarót csak ezért... :D

30/F

2016. aug. 3. 23:59
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
hát próbálok segíteni, nem tudom mit csinálj, de bajban vagy az biztos
2016. aug. 4. 00:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge kamu. Vagy csak nagyon egysejtű életforma lehetsz. És az ilyen is eszik, iszik, szarik, szaporodik. Czeizel Endre forog a sírjában.
2016. aug. 4. 00:09
 5/16 anonim ***** válasza:
Mond el mindenképp ,bár esélyes ,hogy a hugicával együtt repülsz majd.
2016. aug. 4. 00:10
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát írigyellek !!
2016. aug. 4. 01:03
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
"jött a merevedés, jött a sex" Jézusom mi vagy te valami neandervölgyi?
2016. aug. 4. 02:44
 8/16 Költőnő? ***** válasza:
Úristen xd
2016. aug. 4. 06:09
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nincs annyi vér a szervezetedben, hogy egyszerre ellássa az agyadat és fa.szodat, szóval ha merevedésed támad, akkor az agyad kikapcsol, és a gerincvelőd irányít.

Ezzel sürgősen keress fel egy orvost.

Egyébként reménykedj, hogy a húga nem fogja elmesélni a sztorit egy kellemes családi beszélgetés keretein belül. Mert egyébként elfogja, egy ilyen drága jó testvér örömmel fogja a másik orra alá dörgölni, hogy felpróbáltad, csak hogy balhét csináljon.

Esetleg mentsd ami menthető, és vallj be mindent.

Mielőtt egy családi ebéden lesz egyszer merevedésed, és és ész nélkül felvágod az asztalra, és a húslevesben keféled le a hugicát.

2016. aug. 4. 06:34
 10/16 anonim ***** válasza:
A haverok nem mondták ki mászott kire? Mert valljuk be ha valaki annyira részeg hogy utána semmire sem emlékszik valószínűleg nem igazán van öntudatában.
2016. aug. 4. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!