Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mitol valt ilyenne? Mas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitol valt ilyenne? Mas tetszik neki vagy mar nem szeret?

Figyelt kérdés

2eve vagyunk egyutt a pasimmal.

Eddig soha semmi baja nem volt a hajammal.

Direkt O miatta hagyom azveredeti szinure es hosszura (a fodrasznal is keveset vagatok) es mibdig mondta hogy imadja mert szep es jol all stb.

O tipikusan az a pasi aki szereti a hosszu hajat A ROVIDET ES A FELNYIRTAKAT UTALJA...

De amit most mobdott total kiakasztott...

Turja a hajamat mire megszolal hogy "Arra gondoltam hogy gatul felnyirathatnad..oldalt meg lehetne hosszu..."

Mondtam neki hogy ne is almodjon rola..undorito

Mire O "dehogy. Tokre tetszene... Az bejon"

Rakerdeztem hogy mi ez az uj dilije...hisz O maga ellenzi ezeket.

Kerdeztem hogy van e valakije aki miatt uj stilusokat kezd megszeretni...

Persze en voltam a paranoias es ugy nekialltam kiabalni hogy megfenyegetett hogyha nem hagyom abba akkor megfurdez.

Vegul leobtott egy uveg JEGHIDEG szensavas VIZZEL... Nagyon jolesett mondhatom.

Plusz kidobta a szobankbol a takaromat hogy aludjak ahol akarok.

Szamomra fura hogy egy uj stilust akar rameroltetni (amit eddig O maga utalt) es meg en vagyok a hibas h ezt furcsallom es gyanusnak gobdolom

Mostanaban a szex is eleg ritka...meg rossz...

O azt mondja a balheim miatt.

En meg gyanakszom arra hogy van valakije. De nem talalok semmit. Telefonban sem.

Jah es kozolte hogy a hisztim miatt hnap elkoltozik es szakit velem

Velemeny?

Csak nekem fura?

24N /32F

2016. aug. 3. 23:54
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:
100%
Sztem te egy troll vagy. Én ezt már amit itt heti szinten leművelsz, azt kicsit nehezen hiszem el. Mmint azt elhiszem, hogy vannak ilyen isten**ta hülyék, mint te, de hogy erről minden héten minimum egy kérdést kiírni.... Ha pedig komoly, nem értem, hogy nem sikerült eddig értelmezni a válaszokat.
2016. aug. 4. 08:25
 12/20 anonim ***** válasza:

Figyi, ezeket, hogy egyáltalán mikor csalna meg, ha 24 órás felügyelet alatt áll, legközelebb akkor sorold fel, mielőtt elkezdesz a pasiddal ordítozni, hogy biztos van valami nője, csak azért, mert szerinte neked jól állna egy új frizura.

Vagy mielőtt áttúrod a telefonját.

2016. aug. 4. 08:59
 13/20 Bence_ ***** válasza:
100%

Tedd már láthatóvá a nick neved. Sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek. Mert így meg sokan gondolkodunk az írásaidon. Nevet láttán meg csak olvasnánk mint egy tele regényt.

Ha trollkodsz jól csinálod 😁 ha igaz akkor menj már el egy pszichológushoz! Köszi ☺

2016. aug. 4. 09:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ott már volt 1 hónapja, szerintem ő is elzavarta, mert rájött, hogy ezen a csajon nem tud segíteni.
2016. aug. 4. 11:30
 15/20 anonim ***** válasza:

N.o. miatt is kivertél egy nagyobb hisztit, nem lett belőle semmi.

Te annyira felfújsz dolgokat, hogy komoly önértékelési problémáid vannak.

Kamerával akartad megfigyelni, hisztizel, mindig megcsal szerinted.

Miért nem költözöl el, vagy rakod ki?

2016. aug. 4. 11:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Ha meg akar valtoztatni rajtam dolgokat az azt jelenti h nem fogad el ilyennek amilyen vagyok. Tehat nem szeret mar.

De ha nem szeret es esetleg meg is csak akkor miert nem hagy el??

Es ha megcsal akkor miert fozeti ji havonta a kozos alberletunk ennivaloink.rezsink stb. Aranak a ra eso reszet ami nem keves osszeg????

2016. aug. 4. 12:27
 17/20 anonim ***** válasza:

Egy épeszű ember sem maradna sokáig szerelmes egy ilyen hárpiába, vagy elfogadni egy ilyen elmebeteg p-csát úgy, ahogy van.. De a jó hír, hogy a te pasid egy mazochista puhap-cs, amit igazol, hogy még a sok cirkuszod ellenére sem rúgott ki páros lábbal, szóval még sok sok frusztrált, boldogtalan, veszekedős évetek lesz együtt, előre is gratulálok!

Remélem azért megcsal, mielőtt kidob, valszeg ez lesz, ezt pedig maximálisan meg is érdemled.

2016. aug. 4. 12:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Pont a minap gondoltam rad hogy vajon mivel fogsz elorukkolni megint es mikor 😂

Anyukam mikor csalna meg mikor fingani sincs ideje melletted? Gondolkozz mar egy kicsit realisan.

2016. aug. 4. 23:47
 19/20 Költőnő? ***** válasza:
Beteg vagy. Ezen melyik szót nem érted? Istenem már kajak szorítok a pasinak, hogy lépjen már.
2016. aug. 5. 08:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a fszert vagytok egyutt? Egy eve ide jarsz a hulyesegeiddel.... ami nem megy ne eroltesd. Beteg vagy de nagyon. Valtozott az izlese megtetszett neki , latta tvben vagy valahol es gondolta h neked jol allna. ennyu
2016. aug. 5. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!