Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol valt ilyenne? Mas tetszik neki vagy mar nem szeret?
2eve vagyunk egyutt a pasimmal.
Eddig soha semmi baja nem volt a hajammal.
Direkt O miatta hagyom azveredeti szinure es hosszura (a fodrasznal is keveset vagatok) es mibdig mondta hogy imadja mert szep es jol all stb.
O tipikusan az a pasi aki szereti a hosszu hajat A ROVIDET ES A FELNYIRTAKAT UTALJA...
De amit most mobdott total kiakasztott...
Turja a hajamat mire megszolal hogy "Arra gondoltam hogy gatul felnyirathatnad..oldalt meg lehetne hosszu..."
Mondtam neki hogy ne is almodjon rola..undorito
Mire O "dehogy. Tokre tetszene... Az bejon"
Rakerdeztem hogy mi ez az uj dilije...hisz O maga ellenzi ezeket.
Kerdeztem hogy van e valakije aki miatt uj stilusokat kezd megszeretni...
Persze en voltam a paranoias es ugy nekialltam kiabalni hogy megfenyegetett hogyha nem hagyom abba akkor megfurdez.
Vegul leobtott egy uveg JEGHIDEG szensavas VIZZEL... Nagyon jolesett mondhatom.
Plusz kidobta a szobankbol a takaromat hogy aludjak ahol akarok.
Szamomra fura hogy egy uj stilust akar rameroltetni (amit eddig O maga utalt) es meg en vagyok a hibas h ezt furcsallom es gyanusnak gobdolom
Mostanaban a szex is eleg ritka...meg rossz...
O azt mondja a balheim miatt.
En meg gyanakszom arra hogy van valakije. De nem talalok semmit. Telefonban sem.
Jah es kozolte hogy a hisztim miatt hnap elkoltozik es szakit velem
Velemeny?
Csak nekem fura?
24N /32F
Ajjaj. Most olvasom ujra.
Elnezest kerek a sok elirasert csak mar olyan ideges vagyok hogy sirok.
Kirak az ágyból, vízzel dobál, a kérdés mégis, hogy miért akarja, hogy más legyen a hajad... :D
Csak egy tipp: A te hajad, a te fejed, a te bőröd! Nem másoknak kell, hogy meghatározzák, milyen lehetsz! Olyan frizurát viselj, amilyen neked tetszik, és nem neki. Ilyenen így összeveszni, mi lesz így a világból? :D
30/F
Jajj istenem, ti még mindig együtt vagytok?!
Figyelj kisanyám, ez a gerinctelen papucs fa.szkalap úgyse fog se elköltözni, se szakítani, szerintem direkt élvezi, hogy egy frigid hisztérikával él együtt. Mert normális, ép elméjű fa.szi már rég kivágott volna az emeletről is, az alapján, amilyen kérdéseket te ki szoktál írni.
Gyakorlatilag a szájába sza.rhatsz, miközben énekled, hogy "Csigabiga gyere ki", és felrakhatod róla a videót a faceboook-ra, akkor is ott fog maradni.
Nyugodtan csinálj pár nagyjelenetet, had szórakozzanak a szomszédok, írj ki róla egy kérdést a gyakorin (mondjuk heti kettő elég lesz), és örök élet meg egy nap együtt lesztek.
Na most akkor hány évesek vagytok? A pasid 30-31-32? Te meg 23-24? Azt hiszed ettől nem ismerünk fel? Kisanyám EGY szavadból tudtam, hogy te vagy az.
Amúgy meg megcsal, egyértelmű. A kolléganőjével, neki van ilyen haja. Ja nem, várjál, lehet, hogy a Media Marktban lévő csajjal csal. De az is lehet, hogy azzal, akinél vette neked az ajándékutalványt, vagy a saját anyjával. Biztos megcsal. De az is hót biztos, hogy nem költözik el, mert ti tökéletes párosítás vagytok, csak kérlek ne szapaotodjatok! Megígéred, ugye?
Van akibazt irta priviben hogy azert akarja azvuj hajat mert megcsal es a nojenek is ilyen. Innen tudja h jo erzes beleturni...
Tudtommal nincs ilyen ismerise se kollegaja
Akkor is fogtad a kezét, mikor Németországba ment kocsit nézni?!
Egyébként ne áltasd magad, mert azt pont nem fogja neked bemutatni, akit kúrogat.
Nem ment nemetbe.
Amugy elottem telefonalt a haverjaval akivel ment volna az autot megnezni. Es hallottam hogy mondta neki a pasas hogy targytalan nem eri meg.
De mikor csal meg?
Amikorbreggel melozni megy akkor meg itthon vagyok. O 17kor er haza du. En 19kor. Ezbalatt a 2ora alatt altalaban 2x is beszelunk telon VAGY mindig tudatja merre jar.
Ami altalaban vagy az apujaja vagy az anyukaja...vagy vasarol...mindig van "alibije"
A kollegait egytol egyig ismerem csak ferfiak jozott melozik.
Haverozni bulizni nem jar.
A hetvegeket is itthon tolti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!