Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megingott a véleményem a monogámiával kapcsolatban. Ti mit gondoltok?
20. Az intelligens ember inkább azon van hogy elszökjön, nem hogy rab maradjon. Vagy megosztják a szelet húst emberségből.
Az is hülyeség, hogy egy meztelen nőre aki szép, feláll.
Volt már olyan, hogy épp csajom állt velem szemben teljesen meztelenül(fürdés) és nem áll fel, ha elég meztelen nőt láttál már.
Sokszor negatívnak tartom magam... Amíg nem jön valaki, aki meg nem mutatja, mennyire is lehet valaki reménytelen és negatív együttesen.
23-as
Így a jó. Valszeg ezzel a megállapodással ki is húztátok a megcsalás méregfogát, a tiltott gyümölcsöt.
Viszont akkor is ez a jó, ez az, ami nekem is kéne, ez a szabadság.
Először is olyan partnert kell választani, akivel hasonlók a szexuális érdeklődésetek, és ezt szépen febntartani. Sokan azért mennek félre, mert unják, hogy megint ugyanabban a házban, szobában, sötétben ugyanaz a póz, elunják magukat a felek. Néha kellene szerepjátékozni, bevállalósnak lenni, sőt kreatívnak, új ötleteket belevinni. Azért ez sokszor segít, hogy az ember ne akarjon más...
Ha meg ne adj isten, mást akarna... Legyen őszinte. Beszéljük meg. Nekem ennyi volt a kérésem a páromhoz, hogy ha ilyen vágyai lesznek, akkor szóljon, és megoldjuk. A folytonos mással kefélést nem bírnám elviselni, monogám kapcsolatra vágyom, de ha 10-20 év után azzal állna elő, hogy most ki akarná próbálni mással, valószínűleg belemennék. Egy kufircon nem fog múlni a kapcsolatunk. Vagy ha van valami, amit nagyon ki akar próbálni, de én nem tudom neki megadni, bármennyire szeretném. Nem esne jól, de nem ezen fog múlni. Csak ne a hátam mögött tegye.
Egyébként hasonló a hasonlóval. Ne csapjuk be a másikat, ennxi a lényeg. Van nőből és férfiból is bőven, aki nyitott kapcsolatra vágyik. Semmi baj nincs velük, csak inkább egymással legyenek :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!