Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak. Össze törtem. Hogyan tovább?
Ha otthagyod a ribizli gyoz ugy mutatja egy szeretoi kapcsolat erosebb mint a ti szuloi kapcsolatotak.
Ne hagyd magad kerd ot segitsen megbocsajtani ne segits a ribinek elvenni a gyereked apjat
Az a baj,ha nincs idő itt időt adni magamnak,magunknak. Egyszeri eset volt,de a csaj már egy ideje tette magát a páromnak. Észrevettem a jeleket hogy ebből baj lesz,szoltam,hisztiztem,ultimátumot is adtam h fejezze be a kapcsolattartást a lánnyal. Nem tette,itt az eredmény. Állitása szerint neki épp ihatnékja volt,és a csajjal el lehetett menni iszogatni. Velem meg ugye nem,mert itt a gyerek. Nincs segitség aki vigyázna rá h néha kimozduljunk. Én max a konyhába tudok vele inni pár pohárral,de sokat nem,mert reggel korán kel a manó észnél kell lennem. Én unalmas lettem.
Albérletben vagyunk,ha én most elmegyek nem tudja egyedül fenntartani. Neki munkás szállóra kell mennie,vagy ki külföldre az apjához. Ha oda megy,akkor évi 2 max 3 alkalommal tud jönni a fiához. Ha én megyek,akkor talán kicsit gyakrabban.
Nagy bennem a csalodottság. Vitatkoztunk sokat,mondtam neki már h ha nem akar velem lenni mondja meg. Erre ő inkább megcsal. Hirtelen jött,nem készültem fel rá hogy most akkor költözni kel.
Sajnos ilyen durva dolgok történnek. Ostobák az emberek hogy nem látják/gondolják azt hogy egy - egy ilyen félrelépésnek milyen következményei lehetnek.
Ne azt nézd hogy neki milyen szar lesz, azt nézd hogy neked meg a gyereknek hogy lesz jobb. Ha már ő a ludas a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!