Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátomat megcsanlta a barátnője, és megigértem, hogy tartom a számat. Morálisan hogyan cselekedjek kevésbé helytelenül?
Figyelt kérdés
Nem láttam semmit, a csaj mesélte el nekem sirva, hogy mit tett. Úgy jött oda hozzám, hogy el akar mondani valamit, de előtte igérjem meg, hogy kettőnk között marad. Ha tudom, hogy miről van szó akkor inkább nem érdekelt volna. Nagyonjó a kapcsolatom a barátommal, közel 20éve ismerjük egymást, nyomasztó úgy rájuk nézni, hogy tudom hogy a csaj közben félrekefélt2016. aug. 1. 16:10
21/28 anonim válasza:
Azt mondod bűntudata van. Akkor megvan a megoldás. El kell mondania. Abban segíthetnél neki, hogy megértse, hogy ez miért lenne jó.
22/28 anonim válasza:
Ez egy borzasztó teher. Megmondom őszintén én nem tudom mit tennék. Talán a tesód kéne rávenned hogy mondja el a sógorodnak mit tett.
23/28 Boboooo90 válasza:
akkor mégsem vagy a legjobb barátja... ha legjobb barátom nője odajönne, hogy megcsalta, először pofán basznám, aztán odaráncigálnám a ribit eléje. ha már morálisan gondolkozol a legjobb barátod kapcsán elég nagy a baj ... mond el neki
24/28 Boboooo90 válasza:
kit érdekel, ha a nővéred. max. akkor ne csapd arcon. :) mond el. bajban ismerszik meg a jó barát...
25/28 anonim válasza:
Nézd meg A dilemma című filmet,pont egy ilyen témát boncolgat.
26/28 PearlDiver válasza:
#17/56%
Miért is nem vagyok jó fej?
Teljesen logikus a javaslatom. A csaj terhelte rá a kérdezőre a helyzetet, a csaj dolga hogy le is vegye róla. Ebben pedig erkölcsi dilemma nélkül segíthet neki a kérdező.
Az erkölcsi dilemma viszont jelenleg még jelen van, ezért tette fel a kérdést. Ha azt mondod neki hogy maradjon a seggén és ne csináljon semmit, attól nem lesz neki jobb!
27/28 anonim válasza:
ha megigérted akkor kussolj... amúgy meg hülye a nő
28/28 anonim válasza:
A ribizlik, jönnek, mennek. A barátod tudja, hogy a nővéred sem különb.
Régi a kérdés, csak remélni merem, hogy nem árultad el a barátodat, és elmondtál neki mindent, amit tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!