Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátomat megcsanlta a barátnője, és megigértem, hogy tartom a számat. Morálisan hogyan cselekedjek kevésbé helytelenül?
Ez ízért elég necces.
A helyedben én nem csinálnék semmit sem.
A nővéredet marja a bűntudat és ha szereti a haverodat, akkor ez csak megerősíti majd az érzelmeit.
Azonban a nővéredet ne áruld el. Testvér az testvér, a véred a véred.
Vedd rá, hogy elmondja neki ő maga.
Ez az ő kettejük problémája, nem neked kéne viselni a terhét, nekik viszont ketten kéne dolgozniuk a megoldáson.
15-ös
Te nem vagy jó fej.
"Ez az ő kettejük problémája, nem neked kéne viselni a terhét, nekik viszont ketten kéne dolgozniuk a megoldáson."
Miért nem elég csak ott leállni, hogy az ő dolguk? Miért fontos, hogy rávegye a kérdező, hogy magától elmondja a csaj és csak utána szálljon ki az ügyből a kérdező?
Nalam egy hazaspara legjobb baratom, mindket felet nagyon regota ismerem es a feleseg csalja a ferjet 7 eve es errol 7 eve tudok. Soha eszembe nem jutna elmondani a baratomnak, mert nem felek vissza a baratnom bizalmaval, masreszt allatira nem ram tartozik, harmadreszt pedig van egy gyerekuk szoval ne miattam nojon fel csonka csaladban:-)))
Szeretik egymast, megvannak, mas keres h moralisan borzaszto amit a baratnom csinal de mivel nem Isten vagyok nem itelem el es nem is zavarok bele az eletebe.
A te helyedben sem mondanam el ott viszont azert sem, mert a csalad az elso illetve az ahhoz valo lojalitas. A tesom megcsalta a baratnojet (valami 10 eve vannak egyutt) meg sem fordult a fejemben h elmondjam a csajnak, o a tesom es sosem arulnam el. A csaj jofej, aranyos, sajnalom is, de lojalis mindig a csaladomhoz leszek:-)
Akkor van még egy megoldás.
Be kell ugratni a majmot a vízbe.
Ha a nővéred nem akarja elmondani, akkor kamuzd, hogy elmondtad a barátodnak, és akkor lebuktatja saját magát.
A barátodnak csak annyit mondj előtte, hogy a barátnője mondani fog valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!