Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Legjobb barátomat megcsanlta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátomat megcsanlta a barátnője, és megigértem, hogy tartom a számat. Morálisan hogyan cselekedjek kevésbé helytelenül?

Figyelt kérdés
Nem láttam semmit, a csaj mesélte el nekem sirva, hogy mit tett. Úgy jött oda hozzám, hogy el akar mondani valamit, de előtte igérjem meg, hogy kettőnk között marad. Ha tudom, hogy miről van szó akkor inkább nem érdekelt volna. Nagyonjó a kapcsolatom a barátommal, közel 20éve ismerjük egymást, nyomasztó úgy rájuk nézni, hogy tudom hogy a csaj közben félrekefélt

2016. aug. 1. 16:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Hát pedig ez egy elég lényeges dolog. Neked kell eldönteni, hogy ki a fontosabb a sorrendben, és aszerint cselekedni. De szvsz ez akkor is egy rohadt nagy kamu, és kérdező csak játszadozik velünk..
2016. aug. 1. 16:38
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valamivel már könnyebb lesz mérlegelnem. Neked is köszönöm hitetlen Tamás, annak ellenére, hogy kamunak tartod a kérdést megosztottad a vélemenényed, teis zöldpacsit érdemelsz
2016. aug. 1. 16:47
 13/28 anonim ***** válasza:
Mondd el neki hogy tudja meg hogy mekkora rin gyó a nővéred.De legalább rád még barátként fog nézni.
2016. aug. 1. 16:52
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez ízért elég necces.

A helyedben én nem csinálnék semmit sem.

A nővéredet marja a bűntudat és ha szereti a haverodat, akkor ez csak megerősíti majd az érzelmeit.

Azonban a nővéredet ne áruld el. Testvér az testvér, a véred a véred.

2016. aug. 1. 17:01
 15/28 PearlDiver ***** válasza:

Vedd rá, hogy elmondja neki ő maga.

Ez az ő kettejük problémája, nem neked kéne viselni a terhét, nekik viszont ketten kéne dolgozniuk a megoldáson.

2016. aug. 1. 17:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Én biztosan elmondanám. Hogy helyes-e, azt nem tudom.
2016. aug. 1. 17:30
 17/28 anonim ***** válasza:

15-ös

Te nem vagy jó fej.

"Ez az ő kettejük problémája, nem neked kéne viselni a terhét, nekik viszont ketten kéne dolgozniuk a megoldáson."

Miért nem elég csak ott leállni, hogy az ő dolguk? Miért fontos, hogy rávegye a kérdező, hogy magától elmondja a csaj és csak utána szálljon ki az ügyből a kérdező?

2016. aug. 1. 17:33
 18/28 anonim ***** válasza:

Nalam egy hazaspara legjobb baratom, mindket felet nagyon regota ismerem es a feleseg csalja a ferjet 7 eve es errol 7 eve tudok. Soha eszembe nem jutna elmondani a baratomnak, mert nem felek vissza a baratnom bizalmaval, masreszt allatira nem ram tartozik, harmadreszt pedig van egy gyerekuk szoval ne miattam nojon fel csonka csaladban:-)))

Szeretik egymast, megvannak, mas keres h moralisan borzaszto amit a baratnom csinal de mivel nem Isten vagyok nem itelem el es nem is zavarok bele az eletebe.

A te helyedben sem mondanam el ott viszont azert sem, mert a csalad az elso illetve az ahhoz valo lojalitas. A tesom megcsalta a baratnojet (valami 10 eve vannak egyutt) meg sem fordult a fejemben h elmondjam a csajnak, o a tesom es sosem arulnam el. A csaj jofej, aranyos, sajnalom is, de lojalis mindig a csaladomhoz leszek:-)

2016. aug. 1. 17:48
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Akkor van még egy megoldás.

Be kell ugratni a majmot a vízbe.

Ha a nővéred nem akarja elmondani, akkor kamuzd, hogy elmondtad a barátodnak, és akkor lebuktatja saját magát.

A barátodnak csak annyit mondj előtte, hogy a barátnője mondani fog valamit.

2016. aug. 1. 17:58
 20/28 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben, csak én egy másik barátomtól tudtam meg,h csalja a bnője. Én sem tudtam mitévő legyek, de úgy döntöttem,h nem mondom el neki. Mikor mesélt a megcsalt barátom a megromlott kapcsolatukról, akkor igyekeztem rávilágítani,h ő jobbat érdemel.. Nem sokkal ezután szét is mentek, sokáig odavolt, de öntötteb bele a lelket ahogy tudtam. Azóta túltette magát rajta, újra a régi és a megcsalásról azóta sem tud :)
2016. aug. 1. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!