Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy a párod megcsalt, viszont szeretitek egymást és megbánta és van egy gyereketek megbocsátanál neki?
Szeret = Nem csal meg
Megbánta = Sajnos kiderült
Itt nem az a kérdés, hogy megbocsájtanál e hanem az, hogy együtt maradjatok e a gyerek miatt. Annyira nem ismerlek, hogy tanácsot tudjak adni, de bizalom nélkül nem szokott jól működni egy kapcsolat, ezek után pedig az nem nagyon lesz.
A valódi szeretet megbocsájt!A birtokló erre képtelen.
A közös gyermeknek elemi szükséglete,hogy édesapjával,és édesanyjával nőjön fel!Egyéb esetben mindíg sérült,mentális zavarokkal küszködő felnőtt lesz.Nyilván nem akarja ezt egy szülő.A büszkeség,sérthetetlenség, idegen a szeretettől!
#22:
Ez a közhelyes hülyeséget hol olvastad?
23. válaszoló!
Ez nem közhely!Ez az én életem.
#24:
Az enyém meg pont az ellenkezője és boldog életem van :-P
26.válaszoló!
El tudom képzelni,hogy őszinte szeretet van a kérdező,és férje közt,hisz mindannyian esendők vagyunk.
Ez esetben, a megbocsájtás egy olyan különleges ajándék,amely segítheti a megbotlót,a következő hasonló helyzetben megállni.
Az elbotláshoz legalább három ember kell:egy,a szerelmet elhanyagoló pár,és egy kiéhezett zsákmányszerző.Sosem áll 2 emberen!
Egy dolog megbocsájtani és másik feldolgozni a történteket!
Újra bizalmat adni a partnerednek.
Véleményem szerint nagyon nem mindegy,hogy az ember egyszer botlik meg és őszintén megbánja a tettét.
És igyekszik helyrehozni.
Vagy pedig tartósan,aljas módon,hazudozva csalja a másikat.
Nyilván az utóbbinál nincs miről beszélni!
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!