Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha kiderülne, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne, hogy a párod megcsalt, viszont szeretitek egymást és megbánta és van egy gyereketek megbocsátanál neki?

Figyelt kérdés

2016. júl. 28. 13:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
79%

"itt azt írja szeretik egymást"

XDDDDD Igen, a megcsalás kifejezetten az igaz szeretet jele :D

Ráadásul még ha meg is bocsájtana a másik, valószínűleg bizalmatlan lenne, az állandó féltékenykedés, önbizalomhiány, stb megrontaná a kapcsolatot.

Szűkebb értelemben nem maga a megcsalás a baj, hanem az, hogy az illető egy undorító hazug féreg, és/vagy nem vonzódik a párjához kellőképpen. Ki akarna már ilyen emberrel kapcsolatban maradni, és hogy a fenébe lennének igazán boldogok?

2016. júl. 28. 14:37
 12/29 anonim ***** válasza:
56%
A megcsalás nem megbocsátható és örökké mérgezni fogja a kapcsolatot, még akkor is, ha eljátsszátok a megbocsátást. A gyerek miatt nem szabad együtt maradni, egy gyerek nagyon tud alkalmazkodni és külön élve is ti vagytok a szülei, ezt lehet normálisan kezelni. (egy három gyerekes elvált)
2016. júl. 28. 15:08
 13/29 anonim ***** válasza:
44%
Én a helyedben sokat randiznék vele, nem engedném egyből vissza. Ha a randikon nem utálod és nem bünteted, és még szexelni is tudsz vele ezek után, akkor menne az együttélés is, akkor fogadd vissza. Nem kell egyből egy családdá válni újra, bizonyítsa be, hogy érdemes rá, hogy visszafogadd. Költözzön el, látogasson titeket, és legalább egy hónapot hagyj magadnak, amíg feldolgozod micsoda szemét volt. Csak akkor legyetek egy család, ha úgy érzed újra egymáshiz tartoztok. Ne pár nap alatt dönts, és találkozgassatok kettesben.
2016. júl. 28. 15:12
 14/29 anonim ***** válasza:
33%

Nem.

Innentől oda a bizalom. Sose lennék igazán nyugodt.

Aztán jönne a kiakadás a féltékenykedés miatt.

Szokásos forgatókönyv.

Nekem az se fér bele, hogy engem szeret, de azért dug mással is. Miért nem rögtön nyitott kapcsolat, és mindenki mindenkivel?!

És ha minden OK, szeret is, jó is velem, DE félrelép, akkor máskor is megteszi.

2016. júl. 28. 15:32
 15/29 anonim ***** válasza:
34%

#10:

Ő kérte ki a fotelban ülők véleményét, nyilván valami oka volt és nem ez alapján fog dönteni, mert úgyis mindig az van végül, amit az ember akar.

Ja, én is sok kapcsolatot láttam ahol megcsalás történt. Senki sem mondta hogy nem lehet együtt maradni, de azok általában olyanok amilyenek... Megy az önbecsapás. Kívülről oké, otthon meg ölik egymást. Vagy kb. csak lakótársak, meghalt közöttük az igazi férfi - nő szent kötelék, kényszerből (és ez a kulcsszó) létrejött egy másik, egy inkább ember - ember féle, amiben ellötyögnek. Saját magukat is becsapják vele. Lehet így is, de ez nem összekeverendő az igazi szerelemmel. Az magától formálódik, nem külső hatásra. Az az igazi. Ez csak akkor létezik, ha érintetlenül hagyjátok, harmadik fél nélkül. Persze ehhez kell igazán tisztelni egymást.

Nem is lenne vele gond amúgy, csak sokan nem értik, miért szar továbbra is. Hát, egész egyszerűen azért, mert már régen meghalt. Ami maradt, az meg kevés. Legtöbben a lötyögésnél többre vágynak.

2016. júl. 28. 15:39
 16/29 anonim ***** válasza:
33%

Én elég szabadelvű vagyok, az átlagtól jóval nyitottabb mentalitással szerintem, és én azt teljesen megértem, hogy x idő után az ember új testre vágyik. Az életünkben jóformán mindent lecserélünk idővel, mert az emberi természet ilyen. A vágyak ilyenek, nem minden ember, de szerintem sokaknál igenis előjön, hogy kíváncsi másra. Ez a része a dolognak szerintem teljesen érthető.

A gond az, hogy a megcsalás nem egy kényszer tevékenység, hanem előre átgondolt döntéssorozat végeredménye. Hirtelen felindulásból nem lehet félrelépni, ott kell, hogy biztosítva legyen hely, idő, alibi. Vagyis egy tudatos cselekedet, amivel szándékosan fájdalmat okozunk annak, akit szeretünk.

Ha előre megbeszélik, hogy ők most nyitni akarnak, akkor ebben nem látok problémát. De a másik tudta nélkül bevonni egy harmadikat szándékos árulás, ami szerintem tönkreteszi a bizalmat. Nem a szerelmet, hanem a bizalmat, és közvetve a szerelmet is, mert a bizalom hiánya féltékenységhez vezet, az pedig haraghoz, stb.

Nem hiszem, hogy a gyerek jelenléte bármit számítana, ő ebből a szempontból nem releváns tényező, hisz a kapcsolat nem lesz jobb sem rosszabb attól, hogy ott van, nem nyersz általa bizalmat a másik felé.

Nehéz kérdés ez, és nincs is jó megoldás. Át kell gondolni, hogy hol romlott meg a dolog és érdemes e egyáltalán energiát fektetni bele. Csak közted és a párod között.

2016. júl. 28. 16:02
 17/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugyan még nem csaltam meg senkit, de volt már olyan együttlétem, ahol random srác jött átlagos helyen, és rövid idő alatt történt minden. Szóval én a csak úgy megtörtént szöveget el tudom fogadni, de persze sokkal aljasabb, és nehezen megbocsáthatóbb, ha az ember készül rá.
2016. júl. 28. 16:07
 18/29 anonim ***** válasza:
55%

#17:

Olyan nincs, hogy nem lehet egy nemet kimondani. Akinek van gerince, az akármilyen helyzetben tud nemet mondani!

2016. júl. 28. 16:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, a rémálmává változnék.
2016. júl. 28. 20:58
 20/29 anonim ***** válasza:
Elvált szülők gyereke vagyok. Hidd el, minél hamarabb válsz el, minél kisebb a gyerek és minél kevesebbet ért meg annál jobb neki. 15 éves voltam, mikor nálunk történt. És engem sokkolt hogy milyen színészkedés ment (szájra puszi meg minden) és hogy azt hittem normális családom van, és egyik pillanatról a másikra széthullott. Egyszerűen biztositani kell a gyereket hogy apu és anyu szeretik őt, csak nem képesek együtt lenni. És mindkettőtök töltsön időt vele továbbra is. Ha el akartok válni... Ugyanakkor, ha a másik tényleg nagyon megbánta amit tett, és te meg szereted... Elgondolkozhatsz egy második esélyen. De harmadikon már fölösleges volna.
2016. júl. 29. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!