Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsássak a páromnak hogy megcsalt 4 év után és 2 gyermekkel a hátunk mögött?
23 éves pasi vagyok van 21 éves párom akitől van két gyermekünk egy 2.5 éves és egy 1.5 éves.
Sokat veszekedtünk minden féle dolgokon nem igen volt felhőtlen a dolog ebben az évben idáig.
Ő elmondta hogy lefeküdt egy nála 14 évvel idősebb pasival 7-8 alkalommal és hogy megbánta de nem tudom mi az igazság de ha valaki megbán valamit akk nem beszélgetnének telefonon és nem gondolkodna már lassan 1 hónapja hogy mit csináljon megszakítsa vele a kapcsolatot vagy ne.
Én nem tudom mi tévő legyek szeretem meg ott a két kicsi is szerintetek túl lehet e tenni magamat ezeken megbocsássak neki vagy nem ?
Tizenévesen, de még huszonéves kor elején is nektek végig kellett volna kefélni a fél világot, nem papás-mamásat játszani! (nem,nem vagyok híve a fűvel-fával kefélésnek, de azért mégis csak inkább ebben a korban van a helye, nem családalapítás után)
Mert a megcsalósdi esete is könnyebb egy olyan kapcsolatban, aminek úgymond "nincs tétje", tehát nincsenek benne gyerekek. Akkor ugye tiszta sor, hogy az egyik jobbra, a másik balra!
De nálatok??
Kérdező: csodálkozok azon, hogy milyen sokan válaszoltak alpárian: "rittyenteni", "kefélni a világot", stb., undorító.
Én akkor is bíztatlak benneteket, ha már így alakult, attól még lehet jó kapcsolatotok, hogy fiatalok vagytok, csak pórbáld meg a szellemi megerősítést, amit írtam korábban, sokat jelent. Keress és később mindketten együtt keressetek fel egy szakembert, akár párkapcsolati tanácsadót abban, hogy segítsen pár jó tanáccsal, nem szégyen. Ezeket a szellemi erősítéseket, lelki támogatásokat a szülők kell megadják a gyerekeknek, akik az ő unokájukat nevelik, de ha már trehányak ebből a szempontból, akkor is van lehetőség szakemberrel beszélni.
Szar volt a kapcsolat, tehát nem az a kérdés, hogy "megbocsáss-e", hanem hogy akarjátok-e, és tudjátok-e kicsit mélyebbről újjáépíteni.
Lehetséges ám, csak ahhoz nagyon nagy elszántság kell, ahogy írod, ez egyikőtökben sincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!