Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megbocsássak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsássak a páromnak hogy megcsalt 4 év után és 2 gyermekkel a hátunk mögött?

Figyelt kérdés

23 éves pasi vagyok van 21 éves párom akitől van két gyermekünk egy 2.5 éves és egy 1.5 éves.

Sokat veszekedtünk minden féle dolgokon nem igen volt felhőtlen a dolog ebben az évben idáig.

Ő elmondta hogy lefeküdt egy nála 14 évvel idősebb pasival 7-8 alkalommal és hogy megbánta de nem tudom mi az igazság de ha valaki megbán valamit akk nem beszélgetnének telefonon és nem gondolkodna már lassan 1 hónapja hogy mit csináljon megszakítsa vele a kapcsolatot vagy ne.

Én nem tudom mi tévő legyek szeretem meg ott a két kicsi is szerintetek túl lehet e tenni magamat ezeken megbocsássak neki vagy nem ?

2016. júl. 21. 08:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tizenévesen, de még huszonéves kor elején is nektek végig kellett volna kefélni a fél világot, nem papás-mamásat játszani! (nem,nem vagyok híve a fűvel-fával kefélésnek, de azért mégis csak inkább ebben a korban van a helye, nem családalapítás után)

Mert a megcsalósdi esete is könnyebb egy olyan kapcsolatban, aminek úgymond "nincs tétje", tehát nincsenek benne gyerekek. Akkor ugye tiszta sor, hogy az egyik jobbra, a másik balra!

De nálatok??

2016. júl. 21. 09:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy meg tudsz-e bocsátani. Én nagyon szeretem a feleségemet, de egy ilyen után, amit leírtál, hiába is bocsátanék meg, mint embernek, nem tudnék már soha megbízni benne. Bizalom nélkül pedig szerintem semmilyen emberi kapcsolat (barátság, párkapcsolat stb.) nem lehet jó. Egyébként egy ilyen esetben- annak ellenére, hogy kicsik a gyerekeitek - egyáltalán nem biztos, hogy kettőtök közül a párod alkalmasabb a gyerekek nevelésére, ami az elhelyezésüknél (ha nem maradtok együtt) fontos kérdés.
2016. júl. 21. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező: csodálkozok azon, hogy milyen sokan válaszoltak alpárian: "rittyenteni", "kefélni a világot", stb., undorító.

Én akkor is bíztatlak benneteket, ha már így alakult, attól még lehet jó kapcsolatotok, hogy fiatalok vagytok, csak pórbáld meg a szellemi megerősítést, amit írtam korábban, sokat jelent. Keress és később mindketten együtt keressetek fel egy szakembert, akár párkapcsolati tanácsadót abban, hogy segítsen pár jó tanáccsal, nem szégyen. Ezeket a szellemi erősítéseket, lelki támogatásokat a szülők kell megadják a gyerekeknek, akik az ő unokájukat nevelik, de ha már trehányak ebből a szempontból, akkor is van lehetőség szakemberrel beszélni.

2016. júl. 21. 11:04
 14/14 omba ***** válasza:

Szar volt a kapcsolat, tehát nem az a kérdés, hogy "megbocsáss-e", hanem hogy akarjátok-e, és tudjátok-e kicsit mélyebbről újjáépíteni.

Lehetséges ám, csak ahhoz nagyon nagy elszántság kell, ahogy írod, ez egyikőtökben sincs meg.

2016. júl. 21. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!