Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit lépjek? Megbocsássak?
Ez a srac nem érdemel meg téged..ez az egész csak kifogás.Nehogy elhidd neki.
Ha most csak ugy megbocsátod neki azt hiszi maskor is siman megteheti veled
Mekkora féreg és még hazudik is. El ne hidd ezt az ajzószeres maszlagot, még ha igaz is lenne, attól még hogy áll a farka nem kellett volna megdugnia a nőt. Haza is rohanhatott volna hozzád és együtt lehettetek volna.
Na mindegy, egy féreg. Az ilyen történetek olvasása után, kicsi mindig elvesztem a hitem az emberiségben. Meg jobban megértem a féltékenységet, a féltést, amikor a párunk körül lebzsel egy "jobb" nő/pasi. Mindig ugyanez a szitu, nem lesz semmi, ne aggódj, csak haverok vagyunk.. A többiek meg leoltanak, ha féltékeny vagy, aztán valahogy mégis ez van. Velem is megtörtént, sőt a környeztemben alig ismerek olyat, akivel nem és ez rohadtul szomorú.
Ne add fel, jön olyan, akinek te leszel a legszebb, legjobb és mindegy milyen 10/10 ri.banc tetszeleg előtte, akkor is el fogja hajtani.
"ajzószert tett a párom italába,"😂😂😂😂😂
Jaj köszi! Ilyen jót már rég röhögtem!!!
El ne hidd már!😂😂😂
Ajzószer?:DDD Ne nevettess:D Persze, most hogy megvolt a csaj, ki is talált valami baromságot amire foghatja, visszatérne a kis kilengés után hozzád, mi?:D
A nap vicce megvolt itt is, köszi:D
Hagyd ott,ezt elbaxta sajnos.
Fel a fejjel:)
Kezdjük ott, hogy minek került a csaj közelébe péntek este? Mi okból?
Szerintem ha valakivel nem akarok valamit megtenni, akkor nem fogok vele kettesben maradni iszogatni. Ez ilyen alapozás az együttléthez.
Ez az ajzószeres duma pedig a legalja. Én nem nevettem ezen, de rendesen kigúvadtak a szemeim. Ajzószer...aha, nekem meg varázspálcám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!