Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El akarom mondani az exemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarom mondani az exemnek azokat a dolgokat amikkel megbántott. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nem a napokban történt a dolog, de még most sem dolgoztam fel.

Tulajdonképpen csak lelépett. Nem nagyon beszéltünk arról, hogy miért. Vagyis mondott valamit, de nekem ez nem elég.

Hiányzik az hogy átbeszéljük. Hogy elmondjam, nekem "ez" meg "ez" fájt, és mikor ott volt "az" a gond, akkor miért nem megoldani akarod, miért keresel inkább mást? Ilyeneket.

Facebookról tiltott. Felhívni nem akarom, mert elsírnám magam. Sms elég rövid ehhez. Akkor hogy?

Tudom, szánalmas, de valami kell nekem, mert úgy érzem nem tudom feldolgozni.

Nagyon gáz, amit akarok??

2016. júl. 18. 15:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi. Erről lebeszéltetek.

És arról mi a véleményetek, hogy a nőnek írjak és felvilágosítsam hogy egyik nap engem, másik nap őt dugta?

2016. júl. 18. 16:39
 12/21 anonim ***** válasza:
Arról is lebeszélnélek. Nekem ehhez a kapcsolathoz semmi közöd már, csak szarul éreznéd magad, hülyét csinálnál magadból, megaláznád magad ezzel.
2016. júl. 18. 16:55
 13/21 anonim ***** válasza:
...Neked ehhez...
2016. júl. 18. 16:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Ez is megalázó?
2016. júl. 18. 17:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Te nem érzed annak? Kíváncsi rád az a nő? Nem hinném. Akkor meg minek keresed? Minek kavarsz? Hagyd őket békén, hadd éljék a kis életüket boldogan. Neked már semmi közöd hozzájuk.

Majd ha úgy érzi az utódod, hogy a te tanácsaidra van szüksége a párkapcsolatában, megkeres. Addig viszont maradj nyugton. Ha megkeresed, csak hülyének néz, kis nyomorultnak, aki nem képes az expasiján túllendülni, és ha már a pasit magát nem éri el, akkor a környezetén keresztül próbál infókat szerezni róla, kavarni körülötte.

2016. júl. 18. 17:31
 16/21 A kérdező kommentje:
Más kérdésnél azt írták hogy a nő helyében hálásak lennének.
2016. júl. 18. 17:34
 17/21 anonim ***** válasza:

És annyira bírod azt a nőt, hogy segíteni akarsz neki? Mit szeretsz benne ennyire? Jó fej hozzád? Kedvel téged? Ne hülyéskedj már!

Csak kavarni akarsz, meg szétbarmolni a kapcsolatukat. Szánalmas viselkedés, csak megalázod magad azzal, ha ilyeneket csinálsz. Az expasidat meg csak egyre távolabb taszítod ezzel, menekülni fog még a környékről is, ahol a kavarós kis hülye exe jár, aki ha hozzá éppen nem jut el, akkor a nőinél próbálkozik, hogy ne lehessen egy normális kapcsolata sem.

2016. júl. 18. 17:52
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért véded ennyire azt a pasit.
2016. júl. 18. 18:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Szarok a pasira. Teged vedelek. Nem akarom, hogy hulyet csinalj magadbol foloslegesen.
2016. júl. 18. 22:33
 20/21 anonim ***** válasza:

Mintha az én volt exem írta volna, annyi különbséggel, hogy az elejéről hiányzik, hogy ő csalt meg először :D

Ő is így tiprodot, vagy lehet még tiprodik. Nem igazán tudom :D

2016. júl. 19. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!