Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért várja el a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért várja el a legtöbb férfi, hogy nő bocsásson meg neki egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy nekik erre igényük van. Mármint hiába szép kívánatos a barátnő/feleség de egy idő után megunják és sokszor egy csúnyább sok tekintetben "gyengébb" nővel lépnek félre sokszor egy-két alkalommal csak. Mondván "új lyuk stb"

Szerintem ez undorító és szánalmas. Mármint, ha már nem kell a párjuk másra vágynak menjenek el végleg. Szerintem ha valaki szereti a párját akkor egy újdonságért nem alázza meg a párját azzal, hogy mással szexel.

Tudom, a nők sem szentek részükről is történnek dolgok, de most a férfi megcsalás érdekelne.

Mi jogon várnák el ez után, hogy vissza mehessenek a családba/barátnőjükhöz.

Szerintem ilyenre nincs bocsánat. Az meg még megalázóbb, hogy az ilyen újdonság varázsa, vadász ösztön, nem monogámok a férfiak dumával jönnek. Aki ilyen ne nősüljön, ne akarjon komoly barátnőt ha tudja, hogy nem tud hű maradni.

Ami meg még durvább szerintem, ha mondjuk a nő megbocsát egy megcsalást és utána a férfi újra megteszi és újra haza könyörgi magát. Minek ha szeretné a párját nem csalná meg pláne nem többször.

Kíváncsian várom a véleményeket.

25/N

2016. júl. 18. 13:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
És fordítva? a Nők miért várják el? Én férfinek tartom magam, és ha probléma van beszélünk, nem félremegyek. Vannak elveim, ha pedig gáz, és nem lehet megoldani, akkor szétmegyünk.
2016. júl. 19. 11:07
 22/22 anonim ***** válasza:
Ezt egy férfi ismerősöm mondta: Az, hogy valaki megkíván valakit az egy dolog. De az, hogy valaki ELDÖNTÖTTE hogy nem lép félre, az a lényeg. Ettől vagyunk emberek. Aki természetesenek vagy szükségesnek tartja, az csak egy gyengébb jellem, aki eme élvezeti forrásokat nem akarja magától megfosztani, persze ezzel más élvezeti forrást taszít el magától.. Körülbelül Ennyi :)
2016. júl. 19. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!