Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a legtöbb férfi, hogy nő bocsásson meg neki egy megcsalást?
Több férfi ismerősömtől hallottam, hogy nekik erre igényük van. Mármint hiába szép kívánatos a barátnő/feleség de egy idő után megunják és sokszor egy csúnyább sok tekintetben "gyengébb" nővel lépnek félre sokszor egy-két alkalommal csak. Mondván "új lyuk stb"
Szerintem ez undorító és szánalmas. Mármint, ha már nem kell a párjuk másra vágynak menjenek el végleg. Szerintem ha valaki szereti a párját akkor egy újdonságért nem alázza meg a párját azzal, hogy mással szexel.
Tudom, a nők sem szentek részükről is történnek dolgok, de most a férfi megcsalás érdekelne.
Mi jogon várnák el ez után, hogy vissza mehessenek a családba/barátnőjükhöz.
Szerintem ilyenre nincs bocsánat. Az meg még megalázóbb, hogy az ilyen újdonság varázsa, vadász ösztön, nem monogámok a férfiak dumával jönnek. Aki ilyen ne nősüljön, ne akarjon komoly barátnőt ha tudja, hogy nem tud hű maradni.
Ami meg még durvább szerintem, ha mondjuk a nő megbocsát egy megcsalást és utána a férfi újra megteszi és újra haza könyörgi magát. Minek ha szeretné a párját nem csalná meg pláne nem többször.
Kíváncsian várom a véleményeket.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!