Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek engem is megcsalna?
Figyi, a múlton változtatni senki nem tud. Én a helyedben okulnék az elődöm hibáiból és innentől elébe mennék a problémának. A párod őszinte volt veled, most rajtad a sor. Elmondanám, hogy kicsit megijesztett azzal, hogy megcsalta a baártnőjét, mert az nem egy érett konfliktuskezelési mód, ami aggasztó. Ez alól nem menti fel, hogy a barátnő pióca volt és ő pedig boldogtalan mellette. Lehetne töke és nemet mondhatna. Mindenesetre nagyra értékeled az őszinteségét és ezért most te is őszintén szeretnéd az ezzel kapcsolatos érzéseidet elmondani neki. De ha kapcsolatot ilyen nyílt kártyákkal végig tudjátok játszani, akkor ez egy boldog és jó kapcsolat lehet. Szeretnék egy olyan kapcsolatot kialakítani, ahol nem titkoljuk el a gondokat és a rossz dolgokat. Inkább nézetek vele szembe együtt. És le is fektetném a határokat a fiúval, hogy ha pl. téged csalna meg az a kapcsolat végét is jelenti. Azt mondjuk még megérted ha megtetszik neki egy lány nagyon, de ha erről szól akkor meg tudjátok beszélni, hogy mi legyen a jövő. A rossz dolgokkal mindenképp szembesülnie kell az embernek, de ezzel a hozzáállással méltósággal elválhatok, vagy hátba kaphatsz egy megcsalást is. Te melyiket választanád?
Nekünk a párommal ez nagyon jól működik. Mi tudomásul vettük, hogy 7 év hosszú idő, az emberi természet, olyan, hogy lehetnek fellángolásai, akkor is ha teljesen jó a kapcsolat (tapasztaltam ezt saját magamon és értetlenül álltam előtte), de amiért 10 latin loverért nem cserélném le a párom az pontosan ez. Hogy vele bármit megbeszélhetek, még azt is, hogy megtetszett a Józsi, és hiszit, meg sértődés nélkül meg tudtuk beszélni, hogyan tovább, és mit tegyünk a kapcsolatunkért. És viszont. Nem vagyok egy jó nő, de nincs pórázra kötve a párom, ha helyzet van elmondja. És akkor mint két barát megbeszéljük, hogy mi legyen tovább.
Szóval én javaslom neked, ti alakítsatok ki valami ilyesmit, így időben tudni fogod, ha romlik a kapcsolat és még időben tudtok tenni ellene, illetve kevés olyan kapcsolat van, ahol megértik a felek egymást, és nincs tányértörés, ha gond van, így a férfi is jobban elgondolkodik, hogy hagyjon ott egy csajért, akiért a hormonjai tombolnak, viszont nem tudni meddig tart, lehet féltékeny lesz, és soha semmi nem működik...
Nem hülye a kérdező.
Szerintem jogos a félelem. 4 hónapja vagytok együtt, most minden rózsaszín, de 5 év múlva, ha gond lesz, akkor mi lesz?
Szerintem, aki megcsalta a másikat és tényleg megbánta, az annyit mond, hogy, "igen megtettem, nem így kellett volna, elrontottam", vagyis vállalja azt, amit tett. Viszont ő csak hárít.
1-es, mert te mindenkit ismersz.
nem biztos hogy meg fog téged is csalni de benne van a pakliban sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!