Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik hogy valaki csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy valaki csak úgy írogat csajoknak, hogy nem akar tőlük semmit?

Figyelt kérdés

Állítja hogy csak unaloműzésből, na meg szórakozásból írogat, de nincs semmi közük egymáshoz, és nem is akar. Több ilyen is van. Ez igaz lehet? Egyszerűen nem tudom elhinni, főleg hogy nem volt hajlandó megmutatni a beszélgetést... (én szó nélkül odaadtam a telefont mikor kérte, mert nincs mit takargatnom) Szerintem ilyet csak az csinál, aki nem akarja hogy valamit megtudjak. Legszívesebben elküldeném a p...csába, de ez nem ilyen egyszerű, ráadásul mi van, ha tényleg csak erről van szó... Nagyon elbizonytalanodtam.

Mondtam hogy ez nekem nagyon rosszul esik, össze is vesztünk ezen, de állítja hogy nincs okom az aggodalomra. Hát kössz...

Fiúk, férfiak, ti szoktatok ilyet hogy csak szórakoztok a nőkkel, de nem akartok tőlük semmit, még találkozni sem?

Vagy lányok, nők, nektek volt már ilyen?

Az olyan válaszokkal, hogy szakítsak kíméljetek, mert amég nem vagyok biztos benne, hogy nemcsak írogatnak, addig nem akarok.

Beszélni pedig fogok még vele erről. Csak nehogy aztán én adjam az ötletet, hogy igenis találkozzon velük...

2016. júl. 14. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

simán lehetséges, hogy csak hülyíti őket, de valószínűleg téged is...ha erről van szó, akkor miért nem mutatja meg?

am szerintem mindenféleképpen gusztustalan amit művel...

23F

2016. júl. 14. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:

Én csak akkor írok lányokkal, ha ismerkedni szeretnék, vagy flörtölni

Ha olyasmit nem kapnék meg egy kapcsolatban, amit szeretnék (figyelmet, rajongást, érdeklődést) akkor biztosan ezt tenném én is,

Meg jólesik az embernek ha azt érzi, hogy mások is érdeklődnek iránta, hogy még kapkodnának érte

2016. júl. 14. 10:01
 3/9 A kérdező kommentje:

A srác a barátom, már jó pár hónapja együtt vagyunk. Ő is azt mondja hogy csak jól esik neki, de hűséges hozzám, bízzak benne...

Előző kapcsolata nagyon csúnyán ért véget, eléggé összetörte a lány, emiatt valamennyire meg is tudom érteni. Csak hát akkor is aggasztó...

2016. júl. 14. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok és én is írtam másoknak kapcsolatban, meg a férjem is. Tényleg nem lett volna semmi. De ha egyikünk kérte h légyszí mutasd meg akkor megmutattuk. Vagy ha gáz volt akkor toroltuk es nem beszeltunk tobbet az illetovel.

Szoval gaz lehet. Mert vagy megmutatja vagy ha gazos h megmutassa inkabb hagyna a francba az egészet.

Biztos, hogy beleolvasnék dugiban, de elotte ugy tennek, mintha nem lenne semmi gáz.

Gyűlölöm ha hulyenek neznek.

2016. júl. 14. 10:31
 5/9 anonim válasza:
100%
Ha ezek nem egy régi baráti kapcsolataok, ahnem teljesen újak, akkor nem figyel oda rád eléggé. Még az előző kapcsolatának a sebeit nyalogatja. Kell neki a visszajezés, (főleg, ha korábban tényleg úgy elbántak vele). Lehet hűséges marad még, de a tiszetelet mindeképp hiányzik a részéről feléd. Egy normális párkapcsolatban ilyent egyik fél sem tesz.Feleslegesen bánt vele téged. A leveledből az jött le, neked itt a határ. Jelezned kell neki is, okosan, különben ezt megteheti bármeddig veled.
2016. júl. 14. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.Ha viszont nem mutatja meg, akkor nem csak úgy írogat.
2016. júl. 14. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Melóhelyen beszélgetek napi rendszerességgel egy munkatárssal, vannak elég pajzán részek is, azonban nem akarok semmit se tőle, csak játszunk. Ha elolvasná az asszony tuti bitófán végezném :D
2016. júl. 14. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Az én exem is ezt mondta. Ráírtam egy kamu profilról. Azonnal kiderült, hogy alkalmi szexpartnert keresett. Így lett belőle ex...

Jó, ne szakíts vele, amíg nem kapod rajta valakivel a közös ágyatokban... addig úgy is mindent ki fog magyarázni. Annyi esze meg csak van, hogy ne kapd rajta.

De akkor ne rinyálj, hogy átment a fél városon, hogy tehetett ilyet. Ha egyszer hagyod magad, meg is érdemled.

2016. júl. 14. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat figyelj. En oszinten nem tudom az miert jobb ha csak szorakozik en annak se orulnek.
2016. júl. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!