Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek? L
Belemennétek egy lánnyal/fiúval szexuális dolgokba, ha van kapcsolata, de akarja, nagyon odavan értetek?
- Igen, miért ne(?), hisz jó pasi/csaj, ő kezdeményezi;
- Nem, mert...(okok).
nekem a "szexuális dolgok", csak akkor férnek bele, ha VELEM van kapcsolatban...továbbá hűséges típus vagyok és senkit nem segítek hozzá, hogy hűtlen legyen általam...
23F
Biztos,hogy nem , nekem kapcsolat és érzelmek kellenek hozzá.
Ha foglalt az illető akkor pláne nem,nem vagyok egy kis rbanc , hogy tudatosan belemásszak mások kapcsolatába 18l
"ha van kapcsolata, de akarja, nagyon odavan értetek?"
NEM.
Azért nem, mert ha van kapcsolata, akkor sokféle mögöttes szándék lehet a közeledésében (szélhámosság)!
Ha házas, akkor azért nem, mert ez bűn.
Én bele, nem véletlenül van oda értem. Meg idővel úgyis egy kapcsolat ellaposodik és/vagy félrelép valamelyik fél, szóval ahol valaki már másfele kacsintgat, akkor ott annak a kapcsolatnak kb már vége.
Az meg a másik, hogy sokan írják, hogy "neem én neem" de szerintem ha adódna valami kis lehetőség, akkor a pillanat hevében nagy eséllyel nem tudnák megállni a dolgot.
20/F
Nem, mert undorodnék egy ilyen embertől.
Egyrészt nem tudnék érzelmek és bizalom nélkül magamhoz ilyen közel engedni bárkit is, másrészt a gerinctelen emberektől undorodom. Ha nyitott kapcsolatban élne, akkor sem mennék bele, számomra két ember kapcsolatába semmilyen módon nem fér bele egy harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!