Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nő meg a fesztiválokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nő meg a fesztiválokon a nők könnyűvérűségi hajlandósága?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki nekem rontana, jelen kérdésben a nagy átlagról beszélünk, nem jelentem ki, hogy minden nő ilyen.

De a legtöbbük, aki fesztiválra megy, több-kevesebb pia után elég könnyen kapható a kavarásra, szexre. Ez a hajlandóság sajnos független attól, hogy kapcsolatban vannak-e, egy aznap délután megismert sráccal simán képesek összefeküdni. A kérdés aktualitását nem csak a Balaton Sound-on történt botrány adta, hanem egyik kollegám esete. Ma reggel, mikor dolgozni jött, már láttam rajta, hogy elég elcseszett passzban van, végül ebédszünet után kibökte, hogy a hétvégén a nője megcsalta a fesztiválon, ahová a barátnőivel ment (tudjuk melyiken). A lány egy rendkívül kedves, barátságos személyiség, de nem hivalkodó és ribizli, ergo senki nem gondolta volna, hogy képes lesz ilyet tenni. Aranyos csajszi, de semmi extra. Tegnap végül nem bírta a lelkiismerete, és elmesélte, mi történt.

Röviden a lényeg, egyik barátnő haverjai (3 fiú) random feltűntek a csajok mellett, egyszerűen csak velük akartak bulizni. Természetesen volt pia bőven, kollégám csaja pedig ahogy ivott, úgy lett egyre közvetlenebb. Elmondása szerint pár óra hülyülés után nagyon bírta már a srácot, s bár nem akart lefeküdni vele, a sok pia hatására valahogy megtörtént.

Tudok még egy-két hasonló esetről, ezeket itt most nem részletezném. A kérdés adott: Milyen pszichológiai vagy akármilyen magyarázata van ennek? Ha nincs kapcsolatban egy csaj, akkor meg pláne könnyű a bugyijába jutni egy ilyen fesztiválos közegben, még akkor is, ha amúgy egy nem könnyűvérű feslett nőről van szó.

Mégis mi zajlik le egy fesztiválon az ilyen nőkben?

2016. júl. 13. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
77%
Na szóval az okosabbak majd megmondjàk mi de bizonyos (öröm)hormonok termelődnek ami itallal együtt felszabadúltsàgot eredményez. Olyan mint a csoki evés egy cikk a limit de ha màr elkezdted megenni akkor még egy meg még egy aztàn még kettő de abba hagyom aztàn ha màr a fele elfogyott akkor az egészet is megeszem...vagyis véletlenül hozzà ért a lànyhoz egyszer szemezett vele meg markolta a fenekét tàncol vele egy csók na ha màr csókkal bűnbe estem és felizgatotta kis petting oràl ez de jó ...."dugj meg"
2016. aug. 5. 18:38
 22/27 Szimeon ***** válasza:
Ital, drog, hangulat. No meg aki odamegy, az számít valami kalandra, ezért nyitottabb is.
2016. dec. 6. 06:54
 23/27 anonim ***** válasza:

ha felszabadult az ember, akkor elengedi magát és nyitottabb lesz mindenki iránt. Ilyenkor az ember nem törődik a holnappal és "mit fognak róla gondolni". Ezt sokan kihasználják.

Azért ennyire elterjedt a hippiknél a szabad szerelem, mert azok is felszabadultan élik a mát és nem gondolnak abba bele, hogy akivel nemsokára lefekszenek nem lenne jó apa, férj és társ, de akkor hirtelen jó.

2016. dec. 6. 11:05
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"A lány egy rendkívül kedves, barátságos személyiség, de nem hivalkodó és ribizli..."

Most attol hogy nem szilikonos hidrogenszoke meg siman ribizli.

Bepialt es felrequrt.

Erdekes, lehet en neha ugy neztem ki, mint a sztereotip ribizli, de nem qurtam felre, es ha nem akartam nem dugtak me ittasam.

Ez az egesz pias vagyok, nem is akartam szexelni dolog akkora hulyeseg - de, akartal, csak jozanon fosos vagy beismerni, ittasan meg felszabadulnak a gatlasok es szettarod a labadat.

2016. dec. 6. 12:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, de eleve ha van barátom akkor nem megyek fesztiválra, na meg nem iszok annyit, hogy teljesen beszámíthatatlan legyek. Nekem amúgy a valódi érzéseimet erősíti fel az is, ha iszok. Volt már, hogy közelebb jött valaki a kelleténél és megütöttem (nem ismerős). Míg amúgy nem ütök. De ha a valóságban se feküdnék le valakivel, piásan se fogok. Szerencsém van, hogy rám így hat, de mondom, eleve nem iszok, így ki van küszöbölve. Tavaly a barátommal voltam, az való igaz, hogy akkor mi is többször csináltuk és nem érdekelt, hogy sátorban vagyunk és körülöttünk még sokan vannak. Viszont reggelre körülöttünk tele lett gumival, ami azért érdekes, mert láttuk a lakókat előtte, és csupa fiú volt mindenhol, senki se jött lánnyal, de ezek szerint mégis megismerkedtek néhány csajjal. Kidobálták a gumit oda, aztán az emberek meg ránk néztek úgy, mint a véres rongyra. :D Pedig én gyógyszert szedek, meg hát tartós kapcsolat. :D Nagyon ciki volt.

Ebből csak azt akartam kihozni, hogy amúgy a saját szememmel is tapasztaltam, de a miértjét még én sem értettem meg. Anno pár éve a nagy bulizós lázamban sem, nem is értettem, mások hogyan és kikkel fekszenek le ilyenkor, idegenekkel? Esetleg az önbecsléshez lehet köze, így próbál visszaigazolást szerezni, hogy jó nő, és kell a pasinak, de amúgy ezt sem értem, ha nem tök hülye, akkor szex nélkül is látható, hogy kinek jössz be, sőt, a komolyabbakat csak akkor lehet észrevenni.

2016. dec. 23. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Mert a fesztiváloknak ez a lényege, hogy elengedjük magunkat, mulatunk, iszunk, b-szunk. Az emberiség sok ezer éves, keresztény kultúra előtti történelmében ez teljesen természetes volt.

Szvsz ha a keresztény kultúra nem mérgezte volna meg kollektíven az emberiséget azzal, hogy a visszafogott, aszketikus életmódot teszi meg ideálnak(ami egyébként teljesen természetellenes), akkor nem lenne azzal senkinek semmi baja, hogy egy-egy ilyen eseményen az emberek adott esetben félrekefélnek, mert beleférne a normáinkba.

2016. dec. 23. 12:49
 27/27 anonim ***** válasza:

9-es!

És te miért ugatsz bele?

”Persze ha egy pasi fektet meg egymas utan tobb not hu az nagyon kiraly meg meno”

Igen, ez így van.

”de ha egy no fekszik le spontan valakivel egybol jon a sok nogyulolo es frocsogi a hulyesegeit.”

ITT PONT EZ FÉRFIGYŰLÖLŐ JELENT MEG ONTANI A HÜLYESÉGEIT.

”Miert baj ha egy no is elengedi magat neha, lazit es pasizik?”

Mert kur.va lesz?

2021. jan. 19. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!