Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nő meg a fesztiválokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nő meg a fesztiválokon a nők könnyűvérűségi hajlandósága?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki nekem rontana, jelen kérdésben a nagy átlagról beszélünk, nem jelentem ki, hogy minden nő ilyen.

De a legtöbbük, aki fesztiválra megy, több-kevesebb pia után elég könnyen kapható a kavarásra, szexre. Ez a hajlandóság sajnos független attól, hogy kapcsolatban vannak-e, egy aznap délután megismert sráccal simán képesek összefeküdni. A kérdés aktualitását nem csak a Balaton Sound-on történt botrány adta, hanem egyik kollegám esete. Ma reggel, mikor dolgozni jött, már láttam rajta, hogy elég elcseszett passzban van, végül ebédszünet után kibökte, hogy a hétvégén a nője megcsalta a fesztiválon, ahová a barátnőivel ment (tudjuk melyiken). A lány egy rendkívül kedves, barátságos személyiség, de nem hivalkodó és ribizli, ergo senki nem gondolta volna, hogy képes lesz ilyet tenni. Aranyos csajszi, de semmi extra. Tegnap végül nem bírta a lelkiismerete, és elmesélte, mi történt.

Röviden a lényeg, egyik barátnő haverjai (3 fiú) random feltűntek a csajok mellett, egyszerűen csak velük akartak bulizni. Természetesen volt pia bőven, kollégám csaja pedig ahogy ivott, úgy lett egyre közvetlenebb. Elmondása szerint pár óra hülyülés után nagyon bírta már a srácot, s bár nem akart lefeküdni vele, a sok pia hatására valahogy megtörtént.

Tudok még egy-két hasonló esetről, ezeket itt most nem részletezném. A kérdés adott: Milyen pszichológiai vagy akármilyen magyarázata van ennek? Ha nincs kapcsolatban egy csaj, akkor meg pláne könnyű a bugyijába jutni egy ilyen fesztiválos közegben, még akkor is, ha amúgy egy nem könnyűvérű feslett nőről van szó.

Mégis mi zajlik le egy fesztiválon az ilyen nőkben?

2016. júl. 13. 20:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

Mondjuk ezt felesleges leszűkíteni a nőkre, úgy alapból az emberekből ezt hozza ki a fesztiválhangulat. Ugyanúgy ott vannak azok a férfiak, akikkel szexelnek, ott vannak köztük a kapcsolatban lévők is ugyanúgy.

Amúgy meg a "hely szellemisége" tudja hajtani a többieket, ilyen helyen a szervezők és a hangadók is azt nyomják, hogy egyszer élünk, bulizni kell, az a menő aki mindenben benne van. Erre rátesz az alkohol és rögtön ott vagyunk, hogy az eredeti hangadók + a szinglik már így állnak hozzá, és ez már nem egy kisebbség a tömegben, hanem egy elég jelentős hányada. És ez ragad tovább a kapcsolatban lévőkre is. Ennyi rengeteg alkoholt a legtöbben máshol amúgy se isznak meg, nem tudják kezelni, nincsenek hozzászokva. Add össze, hogy nem tudja, hogy kell reagálni rá, ha alkoholos befolyásoltság mellett hajtanak rá azzal, hogy mindenki más is ezt csinája, és ez menő, ez remek érzés, mindenki boldog, itt vagy ebben a kis boldog burokban és megszűnt a külvilág. Aztán amikor kimész ebből a ködös, retardéált boldog-burokból, akkor rájösz, hogy nem érte meg. De már mindegy.

2016. júl. 13. 21:07
 12/27 anonim ***** válasza:
Amiért a férfiaké is. Friss levegő, csillagos ég, hehe.
2016. júl. 13. 21:12
 13/27 anonim ***** válasza:
58%

"Mondjuk ezt felesleges leszűkíteni a nőkre"

Ezen az oldalon nem felesleges, mert itt utáljuk a nőket :)

2016. júl. 13. 21:19
 14/27 A kérdező kommentje:

A kérdés valóban a nőkre vonatkozik, de egyrészt nem ítélem el azt, aki élvezi az életet, másrészt nekem is volt már fesztiválos kalandom.

Az egyetlen dolog, amit elítélek, az a megcsalás, de azt nagyon.

A kérdés csak a lélektani okokra vonatkozott :)

Ja és szándékosan csak a nőkre kérdeztem rá, hiszen a férfiak amúgy sem utasítanak el egy jó numerát, ahogy az egyik válaszoló írta is.

2016. júl. 13. 21:51
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszik hogy mindent lehet igazából... úgyis megbocsát ha igazán szeret, mondván. Nos, én is úgy vagyok vele hogy erre nincs logikus magyarázat, akiben benne van a hajlam, az megfogja tenni előbb vagy utóbb. Én is mindig azért veszekszem a barátnőmmel mert nagyon nem szeretném azt, hogy egy "fiú barátjával" menjen el inni meg bulizni. Mivel tudjuk hogy a fiú barátok általában miért vannak, hiába gondolja naiv módon egy lány hogy csak barátok, amint van lehetőség - és legfőképpen bulikban alkohol hatása alatt - azonnal próbálnak a bugyiba nyúlni, mit sem törődve azzal hogy egy párkapcsolatot zúzhatnak szét ezzel. Jó, nyilván, a mai világ már nem arról szól hogy bárkit is érdekelne a másik kapcsolata vagy házassága... ami egyszerűen ocsmány és felháborító. Én őszintén szólva nem bocsátanék meg egy nőnek sem ha megcsalna és nem hinném hogy velem van a gond. Itt nem arról van szó hogy nem szeretem eléggé, de azért magamat is tisztelhetem annyira hogy nem állok össze ismételten egy olyannal aki egyszer már mást kívánt és mással élvezkedett...
2016. júl. 15. 10:00
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Én egy srác barátommal mentem fesztiválozni, közös sátorban, egész nap együtt voltunk, ittunk és nem történt semmi. Utolsó nap megismertem egy pasit, akivel később le is feküdtem (nem sátorban, külön szállása volt). Sose csináltam ilyet, de mindketten szinglik vagyunk, megvolt a vonzalom, a szex fantasztikus volt, utána pedig együtt mentünk a késő esti koncertekre. Már midketten bőven józanok voltunk és egyikünk sem bánta meg. Szóval igen, újra megtenném, mert nagyon jól éreztem magam a társaságában. Viszont bárkivel nem feküdnék le még részegen sem. 21/l
2016. júl. 18. 20:36
 17/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem nő meg, hanem a könnyűvérű nők mennek, amivel nincs semmi baj. De lehet, hogy én tévedek.
2016. júl. 29. 00:39
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Egy fesztiválra sokam mennek. Több nő és férfi. Így egyenes arányban.nő a könnyűvérűek száma is.

Ha egy nő nem lotyó, ott se lesz könnyűvérű.

2016. aug. 5. 16:39
 19/27 anonim ***** válasza:
15%
Tavaly fesztiválon 47 nőt dugtam meg természetesen védekeztem minddel, a többi haverjaim kúrásuknak a száma 30 alattira sikerült. És én semmti se fizettem nekik, magamat adtam. Magas macsó típusú férfi vagyok közepesen kigyúrt és a haverjaim is hasonlú kaliberűek.
2016. aug. 5. 17:02
 20/27 anonim ***** válasza:
kíváncsi lennék mennyien kapták be a legyet
2016. aug. 5. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!