Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha az aktuális párotokról ezt kiderülne? N
Tehát kiderülne, hogy nagyon szeretne egy másik nővel/férfival lenni. Az ok: Tetszik neki, kívánja a másikat, olykor bánja, hogy kihagyta a lehetőségeket.
De NEM csalt meg!
Reakció(k)?
Irónia ON:
Persze a szop@s sem csalás, mert nem feküdt le vele!
Irónia OFF:
Nem mondom azt, hogy gondolat rendőrséget kell játszani, de a megcsalás fejben dől el, hogy mer kedvezményezni a másik iránt. Láttam a másik - belinkelt kérdésedet és az SMS már az. Az ha megnézek egy szép nőt az utcán, még nem jelenti azt, hogy flörtölnék vele. Ez a kettő mást jelent.
Tréfának, meg mi egy másnak, beteges, én csak nem hagynám ezt annyiban.
Írom ezt férfiként.
Én leülnék vele egy jó hosszú beszélgetésre, mert ha ez egyáltalán felmerül, akkor ott alapvető problémák vannak a kettőnk kapcsolatával.
Mindent meg lehet beszélni, ha a lelki kapcsolat adott, akkor fel lehet tárni a bizonytalanságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!