Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amit tettem arra nincs mentség. Hogyan engeszteljem ki? Szeretem.
Huszon evesek vagyunk az ikertestveremmel es van az a bizonyos lany. Nő. Mindketten joban vagyunk vele, regen a testverem jobban kedvelte, de hozzam all kozelebb, miota osszejarunk (eleg sokszor lefeküdtünk egymással es minden alkalom őrületes volt).
Szamomra a testvérem a legfontosabb ikrekhez kepest is különösen szoros a kapcsolatunk es eleg rosszul érintett mikor kibokte h féltékeny rank. De orultem h vegre elmondta mi bantja. Az egeszbol vegul az lett hogy jo cseréljünk. Egy ejszaka es Ennyi.
Teljesen ugyanugy nézünk ki. O 1-2 centivel magasabb nalam de azt is csak akkor lehet észrevenni ha szorosan egymás mellett állunk.
Meg volt beszélve a lánnyal egy találkozó hogy feljön hozzam es akkor jol érezzük magunkat kicsit ahogy szoktuk. Eleg rosszul ereztem magam hogy a testveremnek adom Ot de... Nem tudom azt akartam h neki is jo legyen.
Kicsit egymásba gabalyodtak de rosszul sült el a dolog a lany az elojateknal rájött... Persze napok ota nem beszel velunk. Nagyon dühös vagyok magamra amiert ekkora roh**ék voltam pont vele.
Tudom hogy amit tettem megbocsajthatatlan es a minimum h terden csusszak elotte de nem veszithetem Ot el.
Eddig azt hittem azert kedvelem ennyire őrülten es azert kivanom minden percben mert jo vele a szex. De rajottem h szeretem. Nagyon.
(Bocs a helyesirasert mobilról pötyögtem.)
Wooow.
Hát ez egy nagyon durva lecke volt.
Személyiségétől függ, hajlandó-e letesztelni, normális vagy-e már e téren.
Legalább ezt is megtanultad. :)
Haladsz.
A pokol kénköves bugyraiban kellene szenvedned ilyenért. Ezt ha durván nézzük erőszaknak is lehetne minősíteni.
Tudod vannak azok a videók, ahol a fiú beköti a lány szemét, majd 1 másik fiú kezdi el kényeztetni. Nah azok konkrétan nemi erőszaknak minősülnek.
Itt is erősen hasonló a helyzet.
azért ez durva :D
inkább meg kellett volna kérdezni hogy hármasban bevállal-e titeket (az ikrekkel kifejezetten jó lehet)
#6 ebben mit lehet megérteni?
Azt hogy a lányt tárgynak tekintette és odaadta egyszerűen a testvérének?
Ki az aki megérti azt, hogy mások őt csak egy használati tárgynak tartják? Normális vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!