Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem normális egy ilyen ember, aki ezzel szórakozik?
Egyik ismerősömet, haveromat megcsalta a menyasszonya 3 éve, azóta teljesen ki van.
És elhatározta, hogy ezentúl nagyon komoly kapcsolatban lévő lányokat fog lefektetni, hogy igazolja magát hogy minden nő vágynak él.
Mivel tényleg top 10-es alfa, borzasztó helyes, magas sportos, nagyon férfias, így viszonylag sok kapcsolatban lévő menyasszonyt vagy nagyon komoly kapcsolatban lévő nőt fektetett már le, hogy ezzel igazolja magát, hogy minden nő ösztönöknek vágynak él. Persze az eseményről dokumentum is készül
Igen emberek...
Ha egy srác meg tud dugni 10-ből 8 férjezett/menyasszony nőt, akiknél próbálkozik, ott kizárólag biztos a férfival van gond. A nőkkel minden rendben, akik beadják a derekukat. Mert hát akkor szerintetek a nők agyatlan állatok, akik képtelenek saját, önálló döntéseket hozni, nem igaz?
Az igazság bajnoka? Szerintem meg egy lúzer. Ha 10 nőből csak 1 is hűséges a párjához, az már azt bizonyítja, hogy egyszerűen rosszul választott, rossz nőnek udvarolt, rossz nőnek kérte meg a kezét anno. A saját szemében a gerendát se... Nem igazolja az elméletét azzal, amit művel, szerintem nem is kerül közelebb a boldogsághoz, sőt.
Nem akarom védeni azokat a nőket, akik ebbe belementek. Talán meg is érdemlik egymást ezzel a f**sszal, de ettől még nem normális dolog ez. Nem is hiszem, hogy ezek után ez a férfi valaha képes lesz egészséges, normális párkapcsolatra.
"Az igazság bajnoka?"
Igen, szerintem az. Ráférne minden emberre (nőre és férfira egyaránt) egy ilyen próba a házasság előtt. Lennének ám meglepetések...
Ha valóban annyira helyes, sportos, ahogy írod, 3 év elteltével inkább összeszedhetett volna maganak egy normális, értelmes nőt...
Én is csalódtam már hatalmasat, most mégse kezdek nős pasikkal.
" Ha valóban annyira helyes, sportos, ahogy írod, 3 év elteltével inkább összeszedhetett volna maganak egy normális, értelmes nőt... "
Mintha az olyan egyszerű lenne.
#25, de ezzel az érzelmileg alultáplálttal se kezdenél...
Nyilván a menyasszony se véletlenül hagyta el.
Az meg a nyilvánvaló önbizalom hiány, hogy olyannal nem is mer kezdeni, akivel esetleg valami komoly is összejöhetne- ahhoz ő igazoltan kevés.
Pontosan!Én meg még azt akartam hozzátenni, hogy a kérdező azt írja, "nagyon komoly" kapcsolatokat is képes tönkretenni az illető.
Valóban nagyon komoly kapcsolat lehet az olyan, ahol egy idegen felvillantja a 10/10-es mosolyát, szépen néz a csajra, aki félredob mindent, és azonnal a hapsi agyába olvad, mint akit oda találtak ki...
Persze!
#29, nem szid itt senki senkit, csak hát egy nyomiról mi mást lehet mondani, mint, hogy nyomi?
A kérdés meg erre vonatkozik "normális egy ilyen ember,".
Nem, nem normális.
Hogy vannak más nem normálisak is, az igaz, de az meg egy más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!