Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek sem normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális egy ilyen ember, aki ezzel szórakozik?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömet, haveromat megcsalta a menyasszonya 3 éve, azóta teljesen ki van.

És elhatározta, hogy ezentúl nagyon komoly kapcsolatban lévő lányokat fog lefektetni, hogy igazolja magát hogy minden nő vágynak él.

Mivel tényleg top 10-es alfa, borzasztó helyes, magas sportos, nagyon férfias, így viszonylag sok kapcsolatban lévő menyasszonyt vagy nagyon komoly kapcsolatban lévő nőt fektetett már le, hogy ezzel igazolja magát, hogy minden nő ösztönöknek vágynak él. Persze az eseményről dokumentum is készül

2016. júl. 3. 23:22
1 2 3
 11/30 opened paradise ***** válasza:
82%
Remélem az egyik fél férje majd egyszer egy kocsi után köti.
2016. júl. 4. 00:19
 12/30 anonim ***** válasza:
14%
Egyszer úgy is éri majd valami baleset.
2016. júl. 4. 00:40
 13/30 anonim ***** válasza:
11%
Öm... Az előttem szólok, akik eléggé ekézték a srácot, átsiklottak azon az "apró" tényen, hogy rengeteg kapcsolatban lévő nő is benne volt a dologban?
2016. júl. 4. 00:53
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

Hülyeségre pazarolja az életét.

De erre csak akkor jön majd rá, ha magányos lesz.

Gondolom olyan csajokba is belefutott, akik elhajtották, csak őket nem dokumentálja, meg nem tartja számon.

Amúgy pasikkal is lehet ilyet játszani...

Normális ember túl tud lépni a megcsalás és a szakításon, tanul az esetből, és óvatosabb lesz.

Amit ő csinál az nem normális.

A környezete is adhatna erre a viselkedésre normális reakciót. Nekem ilyen haver nem kéne. Még a végén egy kalap alá vesznek egy hímku.rvával...

2016. júl. 4. 05:22
 15/30 anonim ***** válasza:
2%
Igaza van, és jól teszi. Csak meg ne verje egyszer valaki.
2016. júl. 4. 07:52
 16/30 anonim ***** válasza:
74%

Akkor lenne értelme, ha a csajok lekúrása után borítaná a bilit, hogy a barátjuk/férjük is tisztában legyen a tényekkel.

Így csak több lehetőséget kínál azoknak a nőknek, akik félrelépnek.

Volt egy jó estéjük egy klassz pasival, és vidáman készülnek tovább az esküvőre a lúzer pasijukkal.

Legfeljebb megerősíti őket, hogy egy görbe estének nincs következménye.

Ahhoz már nem elég tökös a haver, hogy kiderítse a kártyákat. Kvázi "megmentse" férfi társait egy ribitől, akire még éveket pazazolnak.

Nem, ő csak megy, lekúrja, tovább áll. És röhög a markába, hogy most már ezt a lúzert is csalja a nője.

Egyedül a pasikat szivatja meg.

2016. júl. 4. 09:13
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Azért gáz, mert egy rohadt jó, értelmes nő is képes "elszedni" egy vőlegényt a menyasszonyától ha nincs minden rendben a kapcsolatukban. Igazi, mély kapcsolatoknál a haverod sem érne célt. Hiába dokumentálja, amit eddig is tudott mindenki: aki elszedhető, el is szedik.

Ha annyi energiát és csábítást fektetett volna a régi nőjébe, mint most emezek befűzésébe, lehet, hogy tönkre sem ment volna. Olyankor teperünk már, amikor elcsesződik a dolog.

Fiatal koromban én is bosszút álltam a nagy Őm miatt egy másik srácon (igaz, nem tartozott senkihez, csupán velem szetetett volna boldog lenni), de annyira bántott a dolog utána, mert mit tehetett ő róla, hogy velem mit tett az a másik. Iszonyatosan szégyeltem magam miatta, hiába a bocsánat, de azzal őt nem segítettem ki, mert szarul érezte magát miattam. Soha többé nem jutott volna eszembe ilyet tenni, nem még sportot űzni belőle.

Nagyképű sz@r a haverod.

2016. júl. 4. 09:40
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

Hiába fektet meg akárkit... mégse kellett annak, aki neki fontos volt.

Szép példa arra, hogy top 10 alfa is tud lúzer lenni... mert hát az, mi más?

2016. júl. 4. 11:13
 19/30 anonim ***** válasza:
5%

A dugáshoz két ember kell, különben úgy hívják erőszak.

Ha ehhez van vágya, jól csinálja a dolgokat. Nem basz szét kapcsolatokat, mert ahol a nő hajlandó vele félre lépni, az alapból egy pusztulásra ítéltetett kapcsolat volt. Ő csak hamarabb hozta el a véget

2016. júl. 4. 13:35
 20/30 anonim ***** válasza:
67%
Ökör! Irányítsd már át hozzám... Úgy esne pofára a marhája, hogy egyből helyre állna az agyában a rend.
2016. júl. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!