Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki a kevés szex miatt megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki a kevés szex miatt megcsalta a párját, megbánta később?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, akik szeretik a párjukat, de a párjuk valamiért nem kívánta annyira a szexet. Mikor és mennyi idő után hogy döntött úgy, hogy félrelép? Kivel vagy hogy történt? Megbánta később vagy utólag is jó döntésnek tartja?
2016. jún. 30. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%

Én nem bántam meg és szerelmes vagyok a páromba, most majd jön a sok sárdobálás. Nem azért tettem, hogy ha kiderül neki rossz legyen mindig mindenki ebben gondolkodik csak.

És az sem zavarna ha ő csalna meg, csak ő is maradjon belém szerelmes. Sajnos már 2 éve nincsen titkos szeretőm, azóta a maszturbálás megy a kevés szex miatt... 39/F

2016. júl. 1. 08:57
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltam meg a barátom, aki sose akart lefeküdni velem kb, viszont azt megbántam, hogy így vele voltam... Ilyen eltérő igényekkel mindkét félnek csak szenvedés a kapcsolat, olyan párt kell keresni, akivel egyeznek az ilyesmik.
2016. júl. 1. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nocsak, nekem meg olyan ismerősöm van, aki nem kívánja a párjával a szexet, és meg is csalta a párját emiatt. (Nő)

Úgy látnia férfi és női oldalt( a nő nem kívánja már úgy a párját, a szexet vele, ezért megy félre, a férfi meg szintén ezért, mert a nő nem kívánja a szexet és csak ritkán veszi rá magát, hogy azért mégiscsak legyen valami.

Én nem tudom, aki itt azt mondja, hogy a megcsalással ő hú de boldog a kapcsolatában, az őszintén így van-e.

Szerintem meg csak nem mer szembenézni a problémákkal( egyébként megértem, tényleg rohadt nehéz dolog, mert nem csak a szexről szól egy kapcsolat), de rohadtul nem old meg semmit. Hogy boldogabb lenne-e tőle? Én nem hiszem.

A monogám meg poligám dolgokba mert azért ne menjünk bele, mert alapvetőn én sem ítélem el, de keressen már magának akkor hasonló gondolkozású párt. Megfosztod a párodat az igazságtól, ennél nagyobb aljasság nincs is talán, te csak becsapod. Az ilyen ember egy erősen önző személy, aki ennélfogva nem hiszem, képes lenne szeretni mást is úgy igazán, hiszen látható, hogy a saját érdekeit helyezi előtérben és magasról tesz a másikra. Ne beszéljünk már hülyeségről, hogy szerelmes vagy, hagyjuk már! Maximum mint embert aki ott van melletted és ez neked jó, azt szereted, de nem őt. Még ezt sem képesek belátni.

A kényelmet szereted, meg maximum magadat, de nem a másik embert.

2016. júl. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!