Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Elmondjam nekik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam nekik?

Figyelt kérdés

Fél évet kavartunk a sráccal. Most derült ki, hogy áprilisig volt barátnője (távkapcsolat), velem csalta. Május közepén szerelmet vallott nekem. Rá 2 hétre már mással volt. Őt is megcsalta velem. Én bűnösnek érzem magam és próbáltam őt jó útra terelni, hogy ne tegye ezt (nem bír egyedül lenni, ezért volt/van megint mással.. unatkozik elmondása szerint), elvileg most sikerült és lezárta mindet (másokkal is beszélgetett tinderen stb). Elmondjam a lányoknak? Engem idegesít a tudat.. Ő volt életemben a második fiú, akivel együtt voltam, ne nézzetek annak.. volt előtte egy öt éves kapcsolatom, melynek lassan 1 éve, hogy vége.

21L, 20F

2016. jún. 25. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Álljatok bosszút a pasin mindannyian akit megcsalt mint a Csajok bosszújában. :D
2016. jún. 25. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:

"Én bűnösnek érzem magam és próbáltam őt jó útra terelni,"

Hol a te bűnöd? Hazudik mindenkinek, mint a vízfolyás, és megdug mindent, ami mozog.

Nem a te dolgod, hogy jó útra térítsd. Hagy a francba.

2016. jún. 26. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is jártam hasonló cipőben. Cserediák vt az egyetemen, ugyanabban a koliban laktunk. A külömbség csak annyi, hogy köztünk nem volt kapcsolat, csak elvoltunk egymással.

Én sem tudtam, hogy van barátnője, akit így vel csalt meg. Ha tudtam volna, nyilván nem megyek bele a dologba.

Azóta már összeházasodtak, most várják az első babát.

Én nem mondtam el a csajnak. Ez a srác ügye, a barátnőjét megcsalta, nekem pedig hazudott. Innentől fogva, viselje ő a lelkiismeretét és az esetleges következményeket. Szerintem nem vagyok vétkes, és nem is akarok beleszólni senki életébe. Neked sem kéne, azt gondolom.

2016. jún. 26. 12:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor most ez csak nekem fura, hogy ha sosem talalkoztak, azt kapcsolatnak nevezik? Hogy jottek ossze akkor?

Ok, hazudott a srac, nalam mar ezzel veszitene a pontokat, de megcsalni azt lehet akivel jarunk is, a neten torteno osszejoves meg jaras meg szerintem max a tinikapcsolatokban letezik.

Vond le a tanulsagot, de ne avatkozz bele szerintem. Inkabb keress magadnak valakit aki normalis, es kepes parkapcsolatra IRL is nem csak virtualisan...

2016. jún. 27. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!