Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam nekik? Elítélnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam nekik? Elítélnének érte?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel gyakran beszélgetünk az intim témával kapcsolatos dolgokról. Persze tinédzserek vagyunk, és még mindannyian szüzek. Néha szóba kerül az önkielégítés is. Ők eléggé undorodnak tőle, és elítélik. Én viszont szoktam csinálni, de ők úgy tudják, hogy nem. És szerintem nem is néznék ki belőlem. Szerintetek elmondjam nekik?
2010. máj. 5. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ők is csinálják, csak nem mondják el.
2010. máj. 5. 20:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Megsúgom neked, hogy ők is csinálják, csak álszentek. :D
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez a te magánügyed, ha akarod elmondod, ha akarod, nem. Hány éves vagy? Mert ha még fiatal, akkor nem csoda, hogy a barátnőid gusztustalannak tartják. Felnőtt emberek sok ezrei szexelnek nap mint nap, szóval...
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges nekik elmondani. Én nem forszíroznám. Legyen ez a te dolgod.
2010. máj. 5. 20:16
 5/6 A kérdező kommentje:
14 vagyok. :$
2010. máj. 5. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Az önkielégítés olyan dolog, amit mindenki (az emberek 85-90%) csinál, de senki sem beszél róla, és ha kérdezik, akkor elítéli. Szerintem ne kösd az orrukra.
2010. máj. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!