Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy félrelép vagy csak csorgatja a nyálát?
Figyelt kérdés
A párommal van egy közös asztali gépünk. Tegnap unalomból megnéztem az előzményeket, és láttam, hogy tele van rosszlanyok.hu-s beöltésekkel. Na most hiába szembesíteném vele, azt mondaná, hogy csak képek miatt nézegette őket. De mivel ez az első élettársi kapcsolatom, így hogy mehetek biztosra?2016. jún. 22. 09:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozzál vele, ne is szolj neki. A kapcsolatodra figyelj inkább, ha veled van és jól müködik a kapcsolatotok, minden idejével el tud számolni (persze ezt ne kérd számon tőle), de általában kiderül, ha eltünik egy társ fél napra és nem lehet elérni, addig még ilyenek nincsenek, addig hagyd szó nélkül az egészet. Lehet csak tényleg képeket nézegetett.
2/8 anonim válasza:
Sehogy. Amúgy valószínűleg csak a nyálát csorgatja
3/8 anonim válasza:
Sehonnan nem lehet tudni. A titok a bizalom. Vagy bízol benne, vagy nem. Ha bízol benne, akkor túl tudsz ezen lépni. Ha nem bízol benne, akkor meg nem kéne erőltetni a kapcsolatot.
4/8 anonim válasza:
Ha az én barátom ezt csinálná, repülne. Mellettem ne "csorgassa a nyálát", megőrültél?
Ha ezt akarja, tisztázzuk az elején, hogy neki nem elég szexuálisan egy nő, és akkor csak nyitott kapcsolat lesz belőle.
5/8 anonim válasza:
Sok helyen lehet még meztelen nőket nézegetni, nem csak egy olyan oldalon, ahol hirdetik magukat...
Tehát egyértelmű, hogy félre tervez lépni.
Szerintem szakíts vele mielőbb.
6/8 anonim válasza:
Szerintem más nőkre veri a farkát
7/8 anonim válasza:
szerintem tervezi, h. prostihoz megy (vagy már volt is), nem hiszem, h. csak a képek miatt, mert szexképeket bármelyik más oldalon is találna.
8/8 anonim válasza:
Én szeretem ott az értékeléseket olvasni. :) Nem voltam még egynél sem és valószínűleg nem is fogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!