Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, és gyerek is lehet belőle. Ti ebben a szituációban mit tennétek? (Bővebben lent)
Ezen a héten szerdán (15.-én) szakított velem a barátnőm miszerint én férfi létemre "hisztis" vagyok és "embergyűlölő". Két-három fiú ismerősével volt és van problémám különböző megalapozott okok miatt, és ezt a szemére is vetettem. Ezek miatt lettem egyszerre "hisztis" és "embergyűlölő", mert két-három fiú haverjával ápolt kapcsolata nem tetszett. Mintha tízessével szidnám az ismerőseit. Végül bevallotta hogy megcsalt és még gyerek is lehet belőle. Bevallotta azt is hogy bűntudata van, és lehet hogy tényleg anya lesz, emiatt nem szeretné tovább folytatni velem, ugyanis kérdésemre, miszerint én lehet hogy egyszer megtudnék bocsájtani neki, ő saját magának már nem. Tehát bánja, és nem kicsit. Szinte kínozza magát. Úgy vettem ki, hogy nem a "hisztieim" és az "embergyűlöletem" miatt szakított velem (bár nekem először ezt vetette fel) én úgy érzem hogy bűntudata miatt van. Ezeket korábban is felvette és jelezte hogy ezek miatt nem akar szakítani velem, de végül mégis szakított. Rájöttem hogy önmagának nem tud megbocsájtani. Nem az a könyörgős típus de érzem hogy komoly bűntudata van.
Ráadásul április 23. óta minden szombaton amikor megteheti bulizni jár, holott előtte egyszer sem tette, azok a barátnői akikkel megy, már évek óta ismeri őket, így ők nem lehetnek változás okozói, mivel előtte megvolt minden héten bulizás nélkül is. Rákérdeztem, és "ő csak iszik és jól érzi magát, nincs más dolog"
Ő maga nem tudna eltartani egy gyereket, elbocsájtották a középsuliból, mert alvászavara van, és mindig csak későn tud elaludni és felkelni. Ezek miatt nem tudták osztályozni, így kirúgták. 8 általánosa van, meg egy éves Szociális gondozó és ápolói szakma. De nem boldogul, nem tud elhelyezkedni benne. A Tescoban gályázik kasszásként havi 70 ezerért.... nyilván nem tud felnevelni egy gyereket. Ráadásul a családja, a szülei is nagyon rossz anyagi körülmények között éltek és élnek, van amikor étel és innivaló csak a kishúgára jut, és az egész család nélkülözik, éhezik. Volt hogy a saját tamponját velem vettete meg....
Én 25 vagyok, ő 19 éves lány, és fél éve vagyunk együtt. A 8 általánoson és az egyéves Szociális gondozó és ápoló szakmán kívül nincs semmije, és nem is tud elhelyezkedne velük nyilvánvalóan, nemhogy egy gyereket megszüljön és felneveljen. A "harmadik fél" a srác pedig a barátnőm elmondása alapján pedig még jobban össze van zavarodva. Nem akarja ezt nyilván ő sem. Nagy nehezen rábeszéltem ezt a jó lányt hogy találkozzon velem ma 14:30-kor a Tesconál, mert ma dolgozik, és elmegyek, és belegyezett. Én még mindig szeretem őt, de bánt, hogy egy éjszakás kalanddal levehették őt a lábáról... Miközben én mindent megtettem érte. Nagyon csalódott vagyok. Ma délután találkozok vele, és nem tudom hogy mi legyen, de ő bánja hogy lefeküdt a sráccal. Ti mit tennétek? Mit kérdeznétek tőle? Hogy járnátok el? Minden jöhet ami csak eszetekbe jut. Mi legyen? Bánt hogy eldobott részemről 6 hónapot egy másik srácért egy éjszaka miatt, miközben ő semmit nem tett le az asztalra.
Kérdező,te férfinak érzed magad????
De most komolyan....
Egy rossz kis csicska vagy számára.
Te jóisten más már rég elküldte volna a halál fasára a ribit te meg itt akarod más zabi gyerekét nevelni....nyugodtan ,majd csináltat még mással pár gyereket aztán nevelheted azokat is...
Heréld ki magad hugi!
Az egész írásodból az jön le, mintha próbálnád őt jó tulajdonságokkal felruházni. Holott ő még csak bocsánatot sem kért, sőt, inkább rád fogta a szakítást is, hogy miattad van.
A lelke mélyén őrlődik, stb. Biztos ez? Nem csak te akarod ezeket belelátni? Azért, mert nagyon szereted?
Őszintén szólva, nem tudom, hogy most mit csinálnék a helyedben. Sőt! Az itt válaszolók 90%-a nem tudhatja. Mert teljesen más a helyzet, ha benne vagy egy ilyen helyzetben, és teljesen más, amikor kívülről kell megítélni. Mi utóbbiak vagyunk, emiatt hideg fejjel tudunk tanácsot adni.
Ezért én azt mondom, hogy ne fuss utána. Kidobnám a helyedben.
De ha már megbeszéltél egy találkozót vele, akkor menj el. De ne nyalj be neki.
Mondd el hidegen, érzelemmentesen, hogy "Szarul érzem magam, mert mocskosul átcsesztél. Szeretlek, nem titok. Egy lehetőséget még adok. Nagyon sokat kell tenned azért, hogy visszanyerd a bizalmamat. Gondolkodj rajta pár napot, hetet. Ha szeretnéd, akkor keress meg. Rád bízom! Csá!"
Kb. nagy vonalakban ezt kellene neki elmondanod.
Ez egy kislány... Nem is értem miért veszed komolyan.19 éves... Miért nem beszélted rá az abortálásra? Ő nagyon gyermekesen gondolkodhat.A semmire megszülni egy imseretlen gyerekét... normális ez? Pláne,hogy terhesen bulizgat.Felháborító.Ez sem az anyaságra,sem a párkapcsolati életre nem érett.Beszélgess vele,győzd meg,hogy tanuljon. De! Össze ne gyere vele... te tartanád el őt illetve a porontyot is.
Ha még nincs a 3. Hónapban vettesse el.Nem csak az ő érdeke,a gyereké is!
Figyelj, elhiszem, hogy vajszíved van, és szereted, de remélem, hogy nem kerülsz abba a szituációba, hogy még te fogsz neki könyörögni, győzködni, hogy maradjatok együtt, majd te segítesz...
zárd le ezt az egészet, alapból csak egy pincsi leszel a szemében ezek után. szakított, megcsalt, lehet terhes..
ha van egy kis esze, vesz be 72 órás tablettát (miért nem egyértelmű, hogy ezt kell tennie?!) de ha már nincs rá lehetőség, és terhes, akkor a saját és a meg nem született gyerek érdekében elveteti.
hagyd, nem a te dolgod más életét megváltani (aki ráadásul ilyet tett veled)
Köszönöm mindenki válaszát, mindenkivel egyetértek, és mindenkinek ment a zöld kéz!
Na voltam találkozni vele. Nem hiszitek el, az esetről semmit nem volt hajlandó mondani, többször még figyelmeztetett is, hogy hagyjam abba, ne kérdezősködjek erről, de ahogy elnéztem nagyon másról sem, nagyon el volt kenődve és nagyon fáradt volt. Arra válaszolt hogy melyik napokon ment ezen a héten még dolgozni a main kívül, elmondta hogy ezen a héten minden nap. Ma péntek van, tehát ötből öt napot ment, ahol eddig hét napból mindig hármat ment.... Elég beszédes dolog a gyereket illetően. És tényleg szó szerint semmiről nem is beszéltünk, mindig lehurrogott hogy fáradt és nincs kedve beszélgetni, csak lényegtelen piti dolgoknál szólalt meg, mint pl. Hétvégén nyitva van e xy üzlet, hol van a legközelebbi kínai ruhás bolt, neki bérletet kell majd vennie stb. Ezeknél lényegtelen dolgokat nem is hozhatott volna fel. Időhúzás gyanánt több üzletbe is benéztünk (mert az volt a taktika, ez egyértelmű, ne legyen nyugodt körülmények között kettesben velem), többet végig is jártunk, ennek ellenére egy tollat vett összesen a papírírószerben.... Nagyon vásárolhatnékja lehetett.... De a lényeg csak most jön.... Ugye 14:30-kor találkoztam vele, valamikor 16:15 környékén közölte hogy ma csak a 20 órási busszal megy haza, mert 17:30-kor találkozik a barátnőjével. Életében nem ment még olyan későn haza munka után, és korábban sokszor ha találkozni akart a barátnőivel, beiktatta a mi találkánkba így mentünk együtt, hogy hamarabb hazaindulhasson a busszal. Tehát 16:15 környékén mondta hogy találkája van a barátnőjével, én 16:40 környékén felajánlottam hogy elkísérem hozzá, és itt bújt ki végül a szög a zsákból.... Mondta, hogy nem kell elkísérnem. Itt már egyértelmű volt a dolog. A jó ember az én városomban lakik, 17:20 környékén elváltunk de én követtem, de végül elvesztettem a szem elöl. Közben egész úton többször hátranézett elég feltűnően. De a környéket tudom, ahol elvesztettem, ami nyilván nem véletlenül történt. A jó kislány valahol ott ért célba...
Mégegyszer köszönöm mindenki válaszát, a kislány nagy valószínűséggel össze is jött a jó emberrel, aki valószínűleg felajánlotta, hogy hozzá költözhet, ezzel a kislány megúszva albi költségeit, amit amúgy eddig oly bőszen tervezgetett. Nagyot csalódtam benne, de ha az gyerek megszületik nem csak a saját életét teszi tönkre végleg, hanem a gyerekét is.
Megértem mit érzel, én pont ilyen helyzetben voltam azzal a különbséggel, hogy az akkori barátnőm előttem térdelt, hogy bocsássak meg neki. Sajnos akkor megbocsátottam és amikor lelkileg megerősödött még egyszer megismételte egy másik hapsival. A végén ő szakított velem. Most akkor légy őszinte magadhoz és tedd fel a kérdést. Bármennyire fáj a dolog de van értelme folytatni? Csak magadat gyötörnéd vele és felmorzsolod az idegrendszeredet.
Amint találsz egy hozzád illő lányt rendbe jönnek a dolgok. Ne is foglalkozz vele, élje az életét ahogy akarja.
Jezusom, ne haragudj de ez egy ocsmány d.ög volt. 19 evesen ilyen agyatlaan hogy egy ilyen jo embert eldob magától, esze nincs hogy vedekezzen vagy akarmi. Hat ez jar neki!! Neked pedig idovel eljon az a nő akiert megeri varni :)
En is 19 eves vagyok, az en parom 27 eves, jovore eljegyzes, ilyesmi, en soha nem tudnek eldobni egy ilyen embert se egy kalandert, de masert sem. Megmondta hogy megerte ennyit varni ram, karpotlas az eddigi evekert, amit en nagyon becsulok :)
Lesznek mèg szebb napok ne aggodj, ot meg felejtsd el, honapok evek mulva fajo szivvel gondol majd vissza rad! :)
Én helyedben mindenhonnan tiltanám, és hagyjnám a fenébe. Rossz lesz neked egy darabig? Bizony. De elmúlik.
Jobb, hogy most derült ki, mint x év házasság után, hogy nem a te gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!