Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Családos emberként/nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családos emberként/nőként tartasz szeretőt?

Figyelt kérdés

Ha igen, honnan ismered?

Véletlenül alakult így vagy direkt kerested a lehetőséget?

Mikor találkoztok?

2016. jún. 14. 15:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, munkatarsam. Soha nem kerestem a lehetőséget, 10 évig hűséges voltam, akkor kezdődött mikor nagyon megromlott a házasságom.Szerelemmel kezdodott mindket felrol, kesobb lett belole fizikai megcsalas.Minden nap találkozunk,többnyire munka után vagyunk együtt, nyugodtabb napokon munka közben is, most pedig már szabadnapokon is találkozunk.
2016. jún. 15. 23:07
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem! De keresgelek, mert jo lenne valakivel kotottsegek nelkul jol erezni egymast.

34F

2016. jún. 17. 07:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyszer már volt egy sportos szeretőm. Sajnos azóta se találtam újabbat, nagyon tudok szeretni és az otthoni havi 1 szex iszonyú kevés. De csak csókra is keresnék valakit abból sosem lehet eleget adni és szeretni,boldogságot okozni csodás érzés. A nők meg angyalok. 39 f
2016. jún. 18. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Még nem,de mostanában megfordult a fejemben,hogy rámtalálhatna valaki. De kizárólag családos férfi,mert válni nem akarok.
2016. jún. 19. 21:25
 15/18 anonim válasza:
Utolsó válaszoló,mennyi idő után és mennyi idősen jutottál ilyen gondolatra?:)
2016. jún. 20. 17:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdezted,hogy mennyi idő után jutottam erre....38 éves vagyok,10 éve férjes. Talán egy éve...
2016. jún. 22. 11:48
 17/18 anonim válasza:
Még csak elméletben fordult meg a fejedben,vagy tényleg komolyan gondolod?:)
2016. jún. 24. 12:48
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es nekem nem válaszolt a hölgy, így lehet csak elmélet vagy még nem olvasta a levelet :-)
2016. jún. 24. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!