Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Amikor megcsaljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Amikor megcsaljátok a párotokat, az új nő minden esetben szebb a réginél?

Figyelt kérdés
Vagy egyszerűen csak az újdonság, a különbőzőség vonz? Engem is megcsaltak, és azon túl, hogy csalódtam, bizalmatlanabb lettem az emberekben, az önbizalmam is csökkent. Korábban szép nőnek tartottam magam, és a környezetem is ezt igazolta vissza. Akivel pedig megcsaltak, őt nem találtam olyan szépnek... Ezek szerint a volt párom másképp gondolta? 24/N
2016. máj. 29. 16:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem kell,hogy szebb legyen sokan az újdonság(más alkat más kor) miatt teszik. Meg általába a kevésbé szépekért nem kell annyit küzdeni se,könnyebben beadják a derekukat. De az ilyenek csak szexre kellenek,nem hagynák általába el a párjukat az ilyenek miatt. Esetleg elmesélik a barátaiknak az estet akikben megbíznak és annyi. Ha szebb és belsőleg is jobban tetszik akkor hagyják el a párjukat érte.
2016. máj. 29. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódj ilyen miatt. Csak az újdonság miatt csalnak az emberek álltalában.

Meg azért mindenki úgy gondolom nagyjából be tudja "lőni" magát hogy mennyire jó a kinézete.

2016. máj. 29. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy szebb legyen de ha szebb könnyebben elcsábulunk. De hiába vagy szép, ha fadarab és jégkirálynő vagy az ágyban vagy szinte minden tabu, egy átlagos de nyitott nővel is 100x jobb lehet szexelni ez esetben... 38/F
2016. máj. 30. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Sztem kérdés, hogy egyéjszakás vagy viszony. Az egyéjszakásnál sokaknak, akik ezek a tipikus nem monogám emberek, kb. az a lényeg, hogy nőnemű legyen és mozogjon, esetleg pár külső jellemző, hogy ne legyen túl idős / túl kövér stb.

Viszonynál már sztem az van, hogy előbb alakul ki a szimpátkia, aztán meg már szebbnek látják a másikat akkor is, ha a tömegízlés szt a megcsalt fél sokkal szebb, mint a szerető.

2016. máj. 30. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem.Az újdonság is benne lehet,de inkább ha szenvedélyesebb,többet akar szexelni,ilyenek.
2016. máj. 30. 13:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Az en ferjem engem egy csunyabbal( ritka ,rovid haj,kis mell,ragyas pattanasos arc) csalt meg.Mert az volt keznel,rajongott erte,felnezett ra elmondasa szerint...

De nem maradt vele,amitol a no szinte eszet vesztette...

2017. júl. 22. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!