Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most én vagyok régimódi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok régimódi vagy gyöpös?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem 1 lánnyal,nagyon jól kijöttünk szimpatikusak vagyunk egymásnak. Pár hetes együttlét után valahogy szóbakerültek az exek. Az előző barátját mikor már megromlott a kapcsolatuk megcsalta. Az előző barátjával is úgy jött össze,hogy az azelőttit csalta vele. Mikor ezeket mondta nagyon fura érzés jött belém és mondtam neki,hogy ez nekem nagyon nemtetszik és 1 időre hanyagoljuk egymást,át kell gondolnom a folytatást. Ő aztmondta ez elmúlt most engem szeret és esze ágába sincs megcsalni,ők rászolgáltak ,hogy megcsalja,de én nem olyan vagyok mint ők. És,hogy ne kattogjak ezen ne legyek régimódi,gyöpös. Elbizonytalanodtam nemtudom mitévő legyek és hosszutávon ,hogy bízzak meg benne.
2016. máj. 20. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Felejtsd el. Indok van, kifogás van, problèma megoldás nincs. Vannak ilyen nők. De vannak másnilyenek, akik jobbak.
2016. máj. 21. 07:54
 12/14 Titusztitusz ***** válasza:
Hát ez tényleg fogas kérdés, amit felvetettél, kérdező...Ugyanis a nevezett lány esete eléggé kétesélyes...ABBAN AZ ESETBEN, ha a lány TÉNYLEG benned találta meg az igazit, és tényleg nagyon szeret, akkor elképzelhető az, hogy téged már nem fog megcsalni sohasem...De abban az esetben, ha NEM TE VAGY SZÁMÁRA A TÖKÉLETES PARTNER, úgy nagyon könnyen előfordulhat az, hogy te is az elődjeid sorsára fogol jutni...Szóval itt minden a lány érzelmein múlik, illetve a te alkalmasságodon az ő partnerének a szerepére...
2016. máj. 21. 09:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Ba*zni jo, de komoly kapcsolatra szerintem nem alkalmas. Osintesege azert van, hogy elmondta neked ezeket.

Teged is ugyanugy megcsalna, mint a masik ket (vagy kitudja mennyi) exet, ahogy nem kapna meg toled valamit.

En a helyedben azert nem nagyon mennek bele egy komoly kapcsolatba egy ilyen csajjal, de a te dontesed ha akarsz vele valamit, vagy sem.

Javaslom, ha belemesz a komoly kapcsolatba akkor mindig nyitott szemmel jarj es figyled a csaj reakcioit minden esetben, ha ugy latod hogy valami gebasz van, akkor jobb utana jarni mert lehet teged is eppen megcsal es akkor mar semmi ertelme vele vesztegetni az idodet.

Az az ember aki megcsal, nem erdemel meg. :)

2016. máj. 21. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Te ismered a lányt neked kell valahogy rájönni vajon igazat mond-e. Lehet hogy tényleg nem tudja elkötelezni magát senki mellett sem, de az is lehet hogy ezek régebben történtek és utána sokat változott. Például vannak olyan dolgok amiket 17-18 éves korunkban simán megcsináltunk, de 22-23 évesen eszünkben sem lenne. 30 évesen meg pláne nem. Az emberek változnak, azért ezt nem kéne elfelejteni.
2016. máj. 21. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!