Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én vagyok régimódi vagy gyöpös?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem 1 lánnyal,nagyon jól kijöttünk szimpatikusak vagyunk egymásnak. Pár hetes együttlét után valahogy szóbakerültek az exek. Az előző barátját mikor már megromlott a kapcsolatuk megcsalta. Az előző barátjával is úgy jött össze,hogy az azelőttit csalta vele. Mikor ezeket mondta nagyon fura érzés jött belém és mondtam neki,hogy ez nekem nagyon nemtetszik és 1 időre hanyagoljuk egymást,át kell gondolnom a folytatást. Ő aztmondta ez elmúlt most engem szeret és esze ágába sincs megcsalni,ők rászolgáltak ,hogy megcsalja,de én nem olyan vagyok mint ők. És,hogy ne kattogjak ezen ne legyek régimódi,gyöpös. Elbizonytalanodtam nemtudom mitévő legyek és hosszutávon ,hogy bízzak meg benne.2016. máj. 20. 21:06
1/14 anonim válasza:
Azért látszik neked sem sokat számított, mert ezért simán elhagytad amúgy. Nem szeretted hogy azt mond hogy "jó régen volt ennyi". Lehet majd még fogsz sírni érte...meg is érdemelnéd. Vagy lehet féltél legbelül hogy elhagy másért...és az egod nem bírta volna.
2/14 anonim válasza:
Te is csak egy vagy a sok közül akiket meg csalt/meg fog csalni. Ő ilyen fajta. Szerintem ne nagyon erőltesd,ha nem akarod megjárni mint az elődjeid. Az meg mem indok ,hogy rászolgáltak. Akkor se a megcsalás a megoldás ,hanem ha baja van leül megbeszélni ,vagy szakít, de nem a háta mögött kavar mással.
3/14 anonim válasza:
Egyetértek a másodikkal.
Nem vagy régimódi, ha neked ez nem fér bele, akkor nem vagy köteles elfogadni.
Egyébként én sem tudnék bizni benne.
4/14 anonim válasza:
,,,ők rászolgáltak"
Ez most komoly? :D :D :D
5/14 anonim válasza:
Perszee...rászolgáltak, hogyne. Azért mert pocsék volt a problémamegoldó képessége, cseszett javítani a dolgokon, vagy ha az exe nem is akart javítani rajta, inkább szakított volna, de nem. Ő megcsalja. A fene tudja, egetrengető baj amúgy nincs ezzel, csak valakinek ez belefér és felfujja a dolgot(én) és van akit nem érdekel a múlt és elfogadja. Én valamiért nem tudnám tolerálni. Kezdeti szakaszban vagytok, még nem szerettél bele, nem kötődsz hozzá. Inkább most keress egy olyan nőt, akinek a múltja elfogadott a számodra és nem vált ki negatív ingert. Hosszabb távon hidd el megéri.
6/14 icu75 válasza:
Ne haragudj,de olyan nincs hogy valki "rászolgált" a megcsalásra. Max. a szakításra "szolgálhat" rá. Ne bízz benne!
7/14 anonim válasza:
Te gondolkodsz jól. Engem konkrétan elkap a hányinger, ha megtudom, hogy egy lány megcsalt akárkit is. Gyenge jellemnek tartom az ilyet és kerülöm. Jól teszed, keress megbízható nőt! Rászolgálni max a büntetésre lehet, de nem megcsalásra.
8/14 anonim válasza:
A helyes megfogalmazas a szajabol ugy hangzott volna hogy te MÉG nem szolgaltal ra:) aki igy lep egyik kapcsolatbol a masikba az nem igazan tiszteli a parjat es ideje sincs meggyaszolni es feldolgozni a tortenteket,leven h rogton uj kapcsolatot kezd.Nem okos.
9/14 anonim válasza:
8 as leírta a lényeget. Ha te nem vagy megcsalós, hanyagold a csajt, csak idő kérdése mikor jön el ez a pillanat nálatok. (én ugyanígy jártam egyébként, ne kövesd el ezt a hibát)
10/14 anonim válasza:
Amiket felhozott, az nem kifogás. Akár rászolgáltak arra, hogy megcsalja őket, akár nem, már az is elárul róla valamit (ami nem előnyös) , hogy sikerült lesüllyedni a legalja szint közelébe ezzel a bosszúból megcsalásos dologgal. (csak mert megérdemelték)
Én nem tudnék ilyen emberben megbízni, aki kb az összes pasiját megcsalta. Teljesen lényegtelen, hogy mi rá a magyarázat. Nekem ilyen ember nem kellene. Ez elvi kérdés. Elvből nem kellenek az ilyen hulladékok, mert mélyen elítélem a hűtlenséget, és lenézem az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!