Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megcsal a Férjem. Hogy derítsem ki?
Elöször is,ha kiderül ,hogy megcsal,soha nem fogodod tudni feldolgozni sem elfelejteni,sajnos tapasztalatból beszélek,és ha együtt is maradtok,sem lesz semmi már a régi az,hogy megcsalt és mással volt mindig ott lesz a gondolataidban,ami elöbb utobb de külön váláshoz vezet.
Az is lehetséges,hogy nem csalt meg,de ha mindig meg vádolod elöbb utobb megfog,velem is hasonló történt,csak én más személy befolyására gyanúsítottam meg,a vége auf lett,hogy valoban megcsalt,pedig amég azzal vádoltam egyszer sem tette,csak belefáradt,az persze más kérdés,hogy pontosan azzal a személyel csalt meg aki nekem a tippeket adta hütlenségéröl,nyilván nem véletlen.....
De ha szereted és vele akarod le élni az életed,akkor érd el ,hogy kivánjon,vegyél fel egy szexi rucit és ugy várd haza,dobd fel egy kis színnel a kapcsolatotok,hogy érezze és tudja te vagy az a nö akire mindig is vágyott és ,hogy soha nem is kell neki más.
És ha még is csalt,de ùgy érzed,hogy ö az igazi,akkor hódítsd meg ujra,hiszen már egyszer megtetted és annyi nö közül te kelletél neki ,akkor most sem lesz másként.
Inkább soha ne tud meg ha még is megcsalt,mert hidd el akkor vége a kapcsolatnak,de a te döntésed hiszen joga van tudni mindenkinek auf igazat,akkor is ha néha jobb nem tudni,mert az igazság sok esetben helyrehozhatatlanul tönkre tehet mindent.
Eröt,kitartást és sok boldogságot kivánok nektek a picivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!